Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LIVESCORE

TV: Lundh i München - Bundesliga = läktarfest

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen.se och TV4 Sport tar pulsen på de hetaste fotbollsstäderna i Europa. Efter Barcelona, Milano och Paris är det nu dags för München.

Först tog vi Barcelona. Sedan Milano. Därefter Paris. Nu är TV4 Sport och "Europaguiden" på plats i München. Programmet där tittarna får lära känna de största europeiska fotbollsstäderna.

Det är Fotbollskanalens egen Olof Lundh som tar sig an München tillsammans med förre handbollsstjärnan Tomas Axnér. Numerae expertkommenator på TV4 och assisterande tränare för Lugi. Men framförallt har han dundrat in över 1000 mål i Handball-Bundesliga. Vem vet bättre hur en tysk ska tas?

Och programmet bjuder på såväl matnyttig fakta - som riktig mat och dryck. Det blir sjungande fans, mustiga korvar - och en riktig supermatch på Allianz Arena.

Lundh och Axnér står bland annat och hänger utanför träningsarenan för att få en skymt av spelarna när de kommer till träningen. Dessutom tar de sig in i Bayerns omklädningsrum för att se vem som sitter bredvid vem och Axnér förklarar vad som kan ligga bakom placeringarna. Frågan är bara vem är den glade av Robben och Ribery?

I de övriga programmen har Anna Brolin besökt Zlatans Paris, Jesper Hussfelt lät tittarna lära känna Milano och Johanna Garå besökte Barcelona.

Publicerad 2012-12-31 kl 09:55

Annons
Annons
Annons