Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sommarens imponerande ungdomar

Lorenzo Medici

1. Luis Muriel (Udinese)

Varit en sensation i U-20 VM och visat att han är bra med bollen, stark i kroppen och en vass målskytt. Vare sig han blir utlånad till Lecce eller blir kvar i Udinese känns det som att han kan bli en fullträff i Serie A.

2. Cristian Pasquato (Juventus)

Har imponerat i träningsmatcherna under sommaren och gjorde bland annat ett väldigt snyggt mål mot Club America. Varit så bra att Juventus funderar på att inte låna ut honom.

3. Phillipe Coutinho (Inter)

Efter att ha fått lite speltid (för lite?) förra säsongen kanske Coutinho nu är mer redo att visa upp sina kvalitéer. Har varit en av U-20 VM:s bästa spelare och varit Brasiliens offensiva nav. Det bor massor av talang i Coutinho och kanske lossnar det nu.

Annons

4.Fernando Viviano (Roma)

Fått chansen under Luis Enrique och verkligen tagit den. Spelat moget och med pondus. Kommer kanske ingå i A-truppen denna säsong och dessutom få speltid.

5. Erik Lamela (Roma)

Stundtals visat vilken härlig talang han är med bland annat ett snyggt mål i premiärmatchen mot Mexiko i U-20 VM. Tog Argentina till kvartsfinal med två straffmål mot Egypten.

6. Luc Castaignos (Inter)

Holländaren har visat sig vara så bra att han gått om Pandev i hierarkin och aspirerar redan på speltid. Som det ser ut nu har han varit så vass att Gasperini och Inter hellre behåller honom än lånar ut honom.

7. Mattia Destro (Siena)

Ser ut att bli ordinarie med tanke på hans starka sommar. Verkar redo att ta ett stort steg i karriären.

8. Nadir Minotti (Atalanta)

En tuff och passningsskicklig tvåvägs-mittfältare. Har fått mycket speltid under sommaren och kan komma att vara med och kämpa om en plats i startelvan när säsongen startar. Den senaste i raden av duktiga Atalanta-produkter.

Annons

9. Davide Faraoni (Inter)

Sett mycket bra ut fram till nu och tagit sig in i Gasperinis rotation. Har stark fysik och har spelat moget. Kan spela på flera positioner.

10. Luca Marrone (Juventus)

Har ryktats vara på gång (lån el delägarskap) till Genoa eller Cagliari. Med tanke på att ha överglänst självaste Andrea Pirlo i träningsmatcherna så lär han bli en bra värvning.

11. Gianluca Caprari (Roma)

Den kvicke anfallaren har inte försämrat sina chanser under sommaren. I och med Bojans och Lamelas inträde kommer det bli tufft med speltiden men Caprari har visat att han är en talang att räkna med.

*********

Efter Azzurris seger över Spanien accelererade värdet på Alberto Aquilani, Riccardo Montolivo och  Giuseppe Rossi. De två förstnämnda kan komma att hamna i Milan bägge två medan Napoli visat stort intresse för Rossi….att Rossi ska hamna i Napoli är sammanlänkat med att Ezequiel Lavezzi lämnar klubben för Inter.

Annons

Inter som verkar sälja Samuel Etoo till Anzhi för astronomiska  siffror. Medan Etoos avsked kommer allt närmare är det inte lika säkert att Sneijder lämnar då Manchester Uniteds intresse svalnat och Manchester City verkar nära en övergång med Samir Nasri. Kommer Inter sitta kvar med en missnöjd Sneijder när säsongen startar?

Roma verkar nu valt Pablo Osvaldo som deras anfallsvärvning. Men ca 15-17 miljoner euro? Överdrivet mycket, får se om Roma går i den fällan……10 miljoner euro plus bonus verkar kunna bli priset som får Alberto Gilardino till Genoa (om inte Psg smiter emellan)….Fiorentina vill i såfall ersätta Gila med Catanias Maxi Lopez….samtidigt som de i stort sett gjort klart med Palermos försvarare Cesare Bovo.

*******

Gårdagens transfer:

ALESSANDRO GAZZI Mittfältare (Bari-Siena) HEL

Annons
Ingen personlig favorit men Gazzi är en hyfsat bra passningsspelare med stora löplungor. Kan göra nytta.
Transferbetyg:6

 

 

 

 

Publicerad 2011-08-12 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto