Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Eko från triangelturneringen

Lorenzo Medici

Igår var det triangel-turnering i Bari mellan Juventus, Inter och Milan (45 minuters matcher). Inter vann turneringen efter att ha besegrat Juventus på straffar och Milan med 1-0. Juventus vann över Milan med 2-1.

INTER

Tummen upp:
Wesley Sneijder
Gav Inter energi, idéer och klass. Om Etoo lämnar vore det nog bra att behålla holländaren.

Diego Milito
Verkade vara i gammal god form och avgjorde mot Milan med ett klassmål. Kanske blir han som förut under Gasperini.

Joel Obi
Löpvillig och gjorde det mesta rätt. En spelare att satsa på.

JUVENTUS

Tummen upp:
Mirko Vucinic
Överkurstekniken flödade och han gjorde också ett mål av skyttekungs-klass. Jag förstår inte de som inte tror att Vucinic kommer bli en världsstjärna i Juventus.

Artur Vidal
Inblandad i baklängesmålet mot Milan men ryckte upp sig rejält och gav enorm dynamik. Gjorde ett mål och spelade fint fram till Matris segermål mot Milan. En grym värvning.

Annons

Andrea Pirlo
Styrde mittfältet med mästerlig geometri. Suverän framspelning till Vucinics mål. Om detta är vad vi kan vänta oss av den gamle världsmästaren lovar det väldigt gott.

Tummen ner:
Leonardo Bonucci
Visade tyvärr inte mycket som tydde på att han skulle kunna återfinna gammal Bari-form. Tappade Ranocchia på Inters mål.

MILAN

Tummen upp:
Antonio Cassano
Livlig och målskytt. Kanske är det han som är mister X trots allt.

Kevin Prince Boateng
Är i mycket bra form. Ger Milan massor av positiv energi och hade ett fint samspel med Cassano.

Tummen ner:
Alessandro Nesta
Kändes stel och otajmad. Är det bara så att han ännu inte kommit i form eller börjar åldern ta ut sin rätt?

******

Lazio krossade Rabotnicki med hela 6-0.Segern lovar gott även om man inte ska dra för stora växlar med tanke på motståndet. Miroslav Klose var bäst på plan. Mauro Zarate var inte ens uttagen med anledning för att inte göra honom cup-tied inför en eventuell försäljning.

Annons

Roma hade det inte lika lätt. Förlust borta mot Slovan Bratislava med 1-0. Francesco Totti satt på bänken. Betyder nog inte så mycket. När ligasäsongen startar finns han nog med från start. Marco Borriello satt också på bänken. Betyder nog en hel del. Anfallaren ingår inte i tränare Luis Enriques planer.

Jag har alltid sagt att man inte ska betala 6-7 miljoner euro för en målvakt om han inte heter Casillias eller Buffon. Martin Stekelenburg sjabblade på baklängesmålet och kändes inte direkt som en världsmålvakt. Pengar slängda i sjön?

Publicerad 2011-08-19 10:29

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto