Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mercatons sista svettiga timmar

Imorgon stänger transferfönstret. Det är mercaton sista svettiga timmar. Alla klubbar vill sälja till högsta pris men ingen vill spendera pengar på köp.

Nöjer sig Inter med Diego Forlan och Andrea Poli eller kommer de göra ett sista försök att värva någon av Rodrigo Palacio, Carlos Tevez eller Mauro Zarate? Stannar Wesley Sneijder?

Kommer Milan stå utan någon mister X och bara försöka hitta en ersättare till Mathieu Flamini ? Är Juventus sista värvningar Eljero Elia och Bruno Alves? Eller är det Jefferson Farfan som är deras prioritet?

Har Genoa gett upp hoppet om att värva Alberto Gilardino? Vem är i så fall deras lågbudget-alternativ? Andrea Caracciolo? Kommer Fiorentina att få dras med Riccardo Montolivo, Gilardino och Juan Vargas och riskera att ha tre omotiverade spelare?

Vem blir Parmas prima punta? Kommer Roma komma överens med Wolfsburg angående Simon Kjaer? Och vem blir deras mittfältsförstärkning? Hinner Napoli sy ihop en affär med Newells old boys och Ignacio Fideleff och därmed sälja Victor Ruiz till Valencia?

Ska Palermo komma med något överraskande nyförvärv innan gong-gongen? Har Cagliari råd att köpa Marco Parolo? Vart hamnar Amauri och Sergio Floccari?

Massor av affärer som ska knytas ihop i sista sekunden. Alla vill fynda till bästa pris och alla väntar in i det sista och många övergångar kommer aldrig hinna bli av. Så är det varje år och denna gång är det värre än någonsin eftersom kassavalven står tomma.

Det kommer bli hektiska sista timmar innan transfersfönstret stänger och det är med stor spänning jag kommer följa vad som ska hända. Men mina förväntningar är inte höga. Håll ner era också.

Risken att bli besviken är stor annars.

****

Gårdagens transfers:

ANDREA POLI Mittfältare (Sampdoria-Inter)

Både en nutidsvärvning och framtisdvärvning. Även om Inter inte hade råd att köpa honom på en gång så är detta en utmärkning värvning då Poli är en av Italiens absolut potentiellt bästa mittfältare.

Transferbetyg: 7,5

CRISTIAN CHAVEZ Anfallare (San Lorenzo-Napoli)

Värvad som Lavezzis back-up. Även om Chavez har liknande kvalitéer är han fortfarande långt ifrån Lavezzis klass.

Transferbetyg: 6

GONZALO BERGESSIO Anfallare (St Etienne-Catania)

Gjorde ju en sejour i Catania redan i våras då han sporadiskt visade kvalitéer. Tänkt som Maxi Lopez ersättare eller komplement?

Transferbetyg:6

GABRIEL TORJE Mittfältare/Anfallare (Dinamo Bukarest-Udinese)

Spännande nyförvärv då Torje är något av Rumäniens svar på Sebastian Giovinco. Med tålamod har Torje en intressant framtid.

Transferbetyg: 6,5

JORGE MARTINEZ Mittfältare (Juventus-Cesena)

Kommer på lån och ersätter Giaccherini som gick åt motsatt håll. Har en känsla av att Cesena inte gick speciellt mycket back rent sportsligt på detta byte. Kan komma att hitta tillbaka till gammal Catania-form.

Transferbetyg: 6,5

Publicerad 2011-08-30 kl 12:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons