Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De 21 bästa nyförvärven

Lorenzo Medici

21. Stephan El Shaarawy (Genoa-Milan)
Wannabe-Hamsik som snart kan vara på samma nivå som slovaken. “Il Faraone” har härlig teknik och stort rörelsemönster. Milan-investering.

20. Santiago Silva (Velez-Fiorentina)
En opportunistisk och lite halvgalen anfallare som gör mål på alla sätt och vis. Silva kan bli en viola-sensation. Billig dessutom.

19. Federico Fernandez (Estudiantes-Napoli)
Styrka och elegans i samma kropp. Inte jättesnabb men Fernandez kan bli en försvarsklippa för Napoli inom kort.

18. Luc Castaignos (Feyenoord-Inter)
Castaignos är en holländsk variant av Thierry Henry. Snabbhet och teknik. Denna säsong kan det bli svårt med speltid men framtiden är hans.

17. Andrea Poli (Sampdoria-Inter)
Både nutids och framtidsspelare.Lär utvecklas ytterligare i Inter. Landslagsman i görningen.

Annons

16. Antonio Candreva (Udinese-Cesena)
Kommer explodera igen i Cesena. Med nye tränaren Marco Giampaolo lär han bli den spelaren som sätter igång offensiven. Kommer plantera många blommor på Dino Manuzzis konstgräs.

15. Phillipe Mexes (Milan-Roma)
Både startspelare eller lyxreserv till Nesta. En skadefri Mexes är en enorm förstärkning för Milan. Bildar världens elegantaste mittbackstrio med Nesta och Thiago Silva.

14. Maxi Moralez (Velez-Atalanta)
En kortväxt spelare som kan spela ytter, trequartista eller släpande anfallare. God dribbler och mycket kvick. Blivande publikfavorit hos Atalanta-fansen.

13. Simon Kjaer (Wolfsburg-Roma)
Dansk dynamik som borde ge Roma välbehövlig styrka till försvaret. Känns redo att ta nästa steg i karriären. En värdig eftreträdare till Mexes.

12. Mirolslav Klose (Bayern Munchen-Lazio)

Annons
Klose är en komplett anfallare. Han har aldrig varit någon absolut toppspelare men han är bättre än vad folk tror utanför boxen och lika bra som folk vet innanför, han är rörlig och han gör alltid mål. Kommer säkert göra en hel del i Lazio också.

11.Adrian Mutu (Fiorentina-Cesena)
Kommer må bra med större ansvar i en mindre klubb. Har massor med briljans kvar i benen. Kan bli Cesenas offensiva referenspunkt.

10. Alberto Aquilani (Liverpool-Milan)
Har ett stort register. Är passningskicklig, har ett bra skott och är tillräckligt kvick i fötterna. Borde passa väldigt bra in i Milan.

9.Eljero Elia (Hamburg-Juventus)
Inte helt säkert att han slår igenom på en gång men Elias potential är enorm. Snabb, stark och dribblingsskicklig. Kan bli en enorm succé.

8. Erik Lamela (River Plate-Roma)
Med tålamod kan Lamela bli galet bra. Han är ingen garanterad framtida världsstjärna men har fantastiska kvalitéer. Debutsäsong med toppar o floppar för att sedan explodera om två, tre år?

Annons

7. Arturo Vidal (Leverkusen-Juventus)
Vidal är en allt-i-allo-mittfältare som kan ta hand om flera positioner. Han kommer bli väldigt nyttig men sin dynamik och med sin inställning.

6. Miralem Pjanic (Lyon-Roma)
Har snabbhet, underbar teknik och ett bra skott. Kan bli Romas svar på Andres Iniesta.

5. Diego Forlan (Atletico Madrid-Inter)
Jag älskar att Forlan anländer till Serie A. Med tanke på det billiga priset är detta ett rejält fynd. Kanske inte exakt vad Inter behöver men Forlan är komplett anfallare som kan användas i olika roller och han levererar nästan alltid. Ett proffs.

4. Gökhan Inler (Udinese-Napoli)
Klok mittfältare med stort register. Bollvinnare, bra bolldistributör och har ett giftigt skott. Napoli fick betala en hel del pengar men har därmed också fått vad de behöver.

3. Fernando Gago (Real Madrid-Roma)

Annons
Det här kan visa sig bli årets kap. Gago är en komplett mittfältare som aldrig riktigt fick chansen i Real Madrid. Jag får lite Paulo Sousa-vibbar och tror att kan bli fantastiskt bra i Luis Enriques Romas.

2. Mirko Vucinic (Roma-Juventus)
Dett kan bli en magisk värvning. Jag tror han kommer blomma ut till den världsstjärna som har inom sig. Kommer kombinera sin överkursteknik med målskytte.

1. Mauro Zarate (Lazio-Inter)
Om du spelar poker för första gången och vinner så kommer du sedan tro att du alltid gör det. Zarates första säsong i Lazio var kanske lika skadlig som fantastisk för honom. Efter det har han alltid velat återskapa den säsongen. Zarate och tränare Reja kom aldrig överens och han ficka sällan ut det bästa av argentinaren då han ofta lät honom springa runt som en yttermittfältare och tänka på det defensiva jobbet.

Annons

Deras relation var den största anledningen till att Zarate nu hamnar i Inter och detta kan slå tillbaka som en boomerang på Lazio och Reja. Många Lazio-supportrar är nu förbannade över att deras idol har lämnat och kommer inte vara toleranata med tränaren. Men framför allt så kommer Zarate sväva i Inter och under Gasperinis spelsystem. En oprogrammerad värvning mer av slump-karaktär men en vacker sådan. Mycket vacker.

Publicerad 2011-09-02 08:01

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto