Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nu kööör vi!!!

Nu börjar det. Som vi har väntat. Men nu är väntan över och vi kan börja räkna ner timmarna till matchstart mellan Milan-Lazio. Nu ska nya kapitel skrivas i den underbara Calcio-sagan. Nya mål ska göras och en ny scudetto ska utdelas.

Jag har stora förväntningar redan till ikväll. Ska Zlatan leverera på en gång? Blir Pato skadad? Kommer Princen bli ännu bättre än ifjol? Spelar Aquilani från start? Hur bra är egentligen Cissé? Kan Hernanes göra detta Lazio till sitt? Gör Klose mål som vanligt? Hur ska vi få tiden att gå tills den blir kvart i nio?

Vem vinner skytteligan? De senaste sju säsongerna har bara en utländsk spelare vunnit skytteligan. Just det. Zlatan. Är han bara frisk finns han med som en tänkbar vinnare för mig. Edinson också. Di Natale lär väl göra sina mål. Pazzini skulle kunna vara en kandidat men det är osäkert hur mycket han får spela då Gasperini gillar sin Milito. Nej, jag säger Gilardino. Gör Fiorentina bara en bra säsong kommer han vinna. Han kommer ösa in mål för att göra sig så säker som möjligt på en biljett till EM nästa sommar.

Vilka får sina genombrott? Marco Rigoni (Novara), Emmanuel Badu och Gabriel Torje (Udinese), Abel Hernandez (Palermo), Maxi Moralez och Giacomo Bonaventura (Atalanta), Gaston Ramirez (Bologna, om han får spela dvs), Luis Muriel (Lecce).

Dessa ungdomar ska vi definitivt hålla ögonen på: Cristian Pasquato och Manuel Giandonato (Lecce), Gianluca Caprari, Federico Viviani, Fabio Borini och Valerio Verre (Roma), Nadir Minotti och Manolo Gabbiadini (Atalanta), Mattia Destro (Siena), Luc Castaignos, Davide Faraoni (Inter), Diego Fabbrini (Udinese) och Matija Nastasic (Fiorentina).

Revansch-dags: Stevan Jovetic gör äntligen comeback efter ett års frånvaro. Miguel Veloso kommer denna säsong bli så där bra som man hade hoppats att han skulle bli ifjol. Antonio Candreva lyfter igen under Marco Giampaolo.

Dessa spelare kommer räknas som superstars efter säsongen: Mauro Zarate och Mirko Vucinic.

Dessa spelare är redan superstars och kommer visa det: Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani.

Dessa spelare kan bli superstars men behöver kanske några år på sig: Erik Lamela och Eljero Elia.

Han är jag mest nyfiken på: Miralem Pjanic. Om han är så bra som han var när han var som bäst i Lyon kommer han bli en bosnisk diamant på Olimpico.

Fötter jag kommer älska denna säsong: Hernanes, Sebastian Giovinco och Francesco Totti.

Spelare jag kommer älska även om de inte får spela: Riccardo Montolivo och Antonio Cassano.

Nu kööör viii!!

Publicerad 2011-09-09 kl 08:33
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons