Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tungviktsmöte eller inte?

Adriano Gallliani kallar mötet för “världens derby”. Även om Milan inte riktigt är vad de var på 90-talet så har lagen 39 ligatitlar och 11 Champions League-titlar tillsammans. Ett tungviktsmöte som riskerar att inte bli så tungt. Barcelona känns som stora favoriter. Speciellt nu när Zlatan är skadad.

Mycket av hoppet ställs nu istället till Pato men blir han för ensam? Med Boateng och Seedorf (eller Emanuelson) bakom känns det lite tunt. Känslan är att det kommer bli oerhört svårt för Milan att ta poäng. Barcelona känns omöjliga på Camp Nou. Men man vet aldrig, kanske är det dags för Pato att kliva fram på den stora scenen nu.

Med risk för förlust för Milan kan man ju alltid gotta sig åt denna video:

[youtubeplay id=”4_5Jhs654w4″ size=”large”]

Publicerad 2011-09-13 kl 12:48
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons