Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

2 moment räcker längre än man tror

7-3 i skott på mål i Barcelonas favör. 10-2 i skott utanför mål i Barcelonas favör. 11-2 i hörnor i Barcelonas favör. 69-31 i bollinnehav i Barcelonas favör. Men det räckte med två moment för Milan att ta med sig en poäng hem.

Milan drömstartade och drömavslutade. Det räckte att Pato var snabbast ur blocken på 30 meter herrar och att Thiago Silva kunde flyga när tiden nästan hade runnit ifrån de rödsvarta. Allt däremellan handlade om Barcelona men Milan var tillräckligt koncentrerade och Barcelona var inte lika koncentrerade som de brukar vara. Sånt kan betala sig 1/10 gånger.

Detta vare en sådan gång och och den vunna poängen var viktig för tabellen men framförallt för självförtroendet. Och vi ska inte glömma att ett Milan utan Zlatan är ett sämre Milan. Nästa gång är han säkert med.

Napoli åker till England för att möta Manchester City. Englands nya ligatitel-kandidat mot Italiens nya scudetto-kandidat. På papperet kan det inte bli annat än en spektakulär match, massor av härliga spelare, och högt tempo är att vänta. Jag tror att Napoli definitivt har goda chanser att kunna störa City. Båda lagen har en fruktad offensiv men med vissa brister i försvarsleden.

Sergio Aguero menar på att hans svärfar och fotbollens största gud genom tiderna, Diego Armando Maradona håller på City. President De Laurentiis och gamle Napoli-försvararen Bruscolotti menar att Maradona minsann håller på Napoli. Kanske hoppas Diego att det slutar oavgjort.

Gian Piero Gasperini verkar inställd på att byta spelsystem redan till ikväll när Inter möter Trabzonspor. 4-3-1-2 med Wesley Sneijder i sin rätta position. Dessutom verkar Joel Obi få chansen, vilket jag tycker är helt rätt. En bra tränare kan ändra sig och inte fastna i sina egna principer (typ Luigi Delneri). Ett gott tecken för Inter.

Nu hoppas jag på nya poäng för de italienska lagen!

Publicerad 2011-09-14 kl 09:39
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons