Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

6 poäng till Italien

Det känns som en evighet sedan vi hade en Champions League-kväll där de italienska lagen tog sex poäng och där t ex de engelska bara tog en. Inter tog en blytung seger på bortaplan mot Cska Moskva. Claudio Ranieris inverkan känns tydlig och väldigt viktig. Plötsligt ser laget ut som om de verkligen vill visa att de fortfarande kan vinna. Esteban Cambiasso och Lucio är återigen så där mäktiga som de kan vara. Ranieris förtjänst.

Sedan man gått över till att spela med två anfallare (och fyrbackslinje) har allt blivit mycket bättre. Alla Inters anfallare mår bäst så. Till och med Mauro Zarate verkar ha en bättre framtid med den nye tränaren. På bara en vecka har Ranieri trollat bort en kris.

Napoli vann på ett imponerande sätt över Villarreal. Det var fest på San Paolo och spelarna gjorde allt för att inte krascha den. De var taggade och inspirerade. Fantastiska trion briljerade och Gökhan Inler, Walter Gargano och Paolo Cannavaro var gladiatorer bakom den. Napoli visade stundtals att man även kan föra matcher och inte bara satsa på omställningar.

Det är mycket kvar, men Napoli har verkligen satt sig själva i en bra situation. De har åtminstone redan visat att de hör hemma i den stora fotbollscirkusen.

Publicerad 2011-09-28 kl 12:28
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons