Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6 poäng till Italien

Lorenzo Medici

Det känns som en evighet sedan vi hade en Champions League-kväll där de italienska lagen tog sex poäng och där t ex de engelska bara tog en. Inter tog en blytung seger på bortaplan mot Cska Moskva. Claudio Ranieris inverkan känns tydlig och väldigt viktig. Plötsligt ser laget ut som om de verkligen vill visa att de fortfarande kan vinna. Esteban Cambiasso och Lucio är återigen så där mäktiga som de kan vara. Ranieris förtjänst.

Sedan man gått över till att spela med två anfallare (och fyrbackslinje) har allt blivit mycket bättre. Alla Inters anfallare mår bäst så. Till och med Mauro Zarate verkar ha en bättre framtid med den nye tränaren. På bara en vecka har Ranieri trollat bort en kris.

Napoli vann på ett imponerande sätt över Villarreal. Det var fest på San Paolo och spelarna gjorde allt för att inte krascha den. De var taggade och inspirerade. Fantastiska trion briljerade och Gökhan Inler, Walter Gargano och Paolo Cannavaro var gladiatorer bakom den. Napoli visade stundtals att man även kan föra matcher och inte bara satsa på omställningar.

Annons

Det är mycket kvar, men Napoli har verkligen satt sig själva i en bra situation. De har åtminstone redan visat att de hör hemma i den stora fotbollscirkusen.

Publicerad 2011-09-28 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto