Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Grädden på BWin-tårtan

Lorenzo Medici

Toppmatch i Serie B (eller BWin som det heter) igår. Torino vann över Sampdoria. Det var en match som höll god Serie A klass. Det var två lag som inte har någonting i andra divisionen att göra. Varken sportsligt eller med tanke på vilka vackra klubbar de är. De är grädden på Bwin-tårtan. Jag vill ha tillbaka dem till högsta divisionen genast.

Sampdoria ägde den första halvleken och borde gjort två mål istället för ett. Istället gjorde Torino 1-1 på en av de få chanser de hade i första halvlek. I andra växte dock Turin-laget och spelade smartare än sin kollegor från Genua. Angelo Ogbonna var monumental i backlinjen. Killen håller inte bara Serie A-klass utan landslagsklass. Han måste med till EM nästa sommar.

Det blev en match där tränare Giampiero Ventura överlistade tränare Gianluca Atzori. Jag gillar egentligen Sampdoria-tränaren men jag har också alltid haft vissa tveksamheter till honom. Som att försvarsspelet inte riktigt stämmer. Jag hoppas att Atzori ändå är rätt man för dem. Men mest för att jag vill att de ska gå upp.

Annons

Tillsammans med Torino.

 

[youtubeplay id=”dtXWldwlfm0″ size=”large”]

 

Publicerad 2011-10-01 08:50

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto