Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pazza Rocchi och Romas framsteg

Lorenzo Medici

Det var en fantastisk match ända tills domare Gianluca Rocchi förstörde allt. Det var länge sedan jag såg en så dålig domarinsats. Han delade ut ett gult kort på Joel Obi vid en situation som inte ens var frispark, dömde sedan straff fast förseelsen skedde utanför straffområdet (det var tveksamt om det ens skulle vara frispark) och visade dessutom ut den stackars nigerianen.

Det enda röda kortet han skulle kunna visat var på Julio Cesar som skällde på Rocchi tills han blev blå. Men det hade han bäddat för själv. Det märkliga är att Rocchi är en domare som sällan gör sådana här misstag. Därför är det inte konstigt att en del undrar om det fanns annat bakom denna domar-fars.

Fram tills Rocchi blev Pazza-Rocchi så såg Inter riktigt bra ut. Det är svårt att prata i termer som att Napoli ändå gjorde sig förtjänta att vinna men de gjorde det de skulle i andra halvlek. Marek Hamsik, Hugo Campagnaro, Gökhan Inler, Paolo Cannavaro och Cristian Maggio var alla fantastiska. Napoli kan ju inte hjälpa att Rocchi hjälpte dem.

Annons

Roma blir bättre och bättre. Visst, man kanske inte kan dra för stora slutsatser av en seger mot Atalanta på hemmaplan men faktum är att Roma utvecklas åt rätt håll. Om Bojan Krkic och Pablo Osvaldo fortsätter att strunta i mina farhågor och bevisa mig fel kan detta Roma bli riktigt vackert. Daniele De Rossi är bättre en någonsin i sin nya roll, Francesco Totti gjorde sin bästa match för säsongen igår och Miralem Pjanic visade stundtals vilken bra spelare han är. Romas kris känns i vilket fall redan som ett minne blott.

Publicerad 2011-10-02 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto