Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Brassar som passar

Efter lite landslagsuppehåll är nu Serie A redo att ta ett nytt stort andetag. Nu gäller det för klubbarna att blåsa in så mycket luft i lungorna som möjligt inför en intensiv fas av matcher. Medan Juventus och Napoli har flugit fram och Rom-klubbarna smugit med så har Milano-klubbarna haft problem.

ANNONS

Nu gäller det för dem att börja jaga ikapp redan i helgen. Båda har slickat såren och verkar redo. Båda lagen verkar också inställda på att shoppa brasilianskt. Kanske redan i januari och annars åtminstone till sommaren.

Casemiro: Brassen verkade vara på väg till Inter under sommaren men kanske var prislappen lite för hög. Nu verkar Inter dock bestämt sig för Genoas Juraj Kucka och därför har pendeln svängt till Milan istället. Milans Ariedo Braida är i Brasilien för att titta på spelare och antagligen bland annat Casemiro.Till sommaren 2012 går kontrakten ut för Mark Van Bommel, Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini och Clarence Seedorf vilket självklart öppnar upp för tänkbara förstärkningar. Casemiro kan vara en.

Leandro Damiao: Braida har matchen Sao Paolo-Internacional på sitt schema och förutom Casemiro lär han hålla ett öga på denna anfallsstjärna. Damiao är en Luis Fabiano-typ som jag själv haussade under sommaren som gick. Det var ingen som nappade då men kanske håller Milan på att ställa sig först i kö till brassen.

ANNONS

Med tanke på att Robinho aldrig verkar nå sin fulla potential igen, att Zlatan och Cassano börjar se slutet på sina karriärer och att Pato alltid är skadad kan det ju vara bra att titta på nya anfallare. Damiao har dessutom ett lite annat anfallsregister (mer striker-typ) än de Milan redan har.

Lucas Rodrigues Moura: Denne supertalang har en vansinnig köpklausul på 80 miljoner euro. I verkligheten går det säkert att göra en affär med Sao Paolo runt 25 miljoner euro, men inte mycket mindre. Lucas har tidigare varit ett Milan-objekt men för tillfället verkar Inter ha starkare intresse av den snabbe och tekniske anfallaren. Kan bli dyr men kan med tiden verkligen vara värd sitt pris.

Tyvärr så kommer inget av Milano-lagen (eller något annat italienskt lag för den delen) kunna värva den störste brasse-talangen  som passar bäst av alla, Neymar. Med det här målet (bland det vackraste man kan tänka sig) kan man ju få drömma om hans inträde i Serie A. Lite grann i alla fall.

ANNONS

[youtubeplay id=”HUSdatoohpA” size=”large”]

 

Publicerad 2011-10-13 kl 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto