Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sitter verkligen Mihajlovic säkert?

Sinisa Mihajlovic sitter säkert. I alla fall om man får tro Andrea Della Valle. Men borde han göra det? Återigen lyckades inte Fiorentina vinna fastän man kanske borde ha gjort det. Hemmaplan mot Catania borde vara tre poäng om man vill nå någonstans.

ANNONS

Visst, Vincenzo Montella har fått bra ordning på sitt lag men ändå. Mihajlovic och Fiorentina har sett bra ut ibland men lika ofta har de sett ut som ett icke färdigt lag. De har väldigt svårt att att sätta ihop två, tre bra matcher i rad. Det är som att det fattas något. Nu har dessutom Mihajlovic fått bra med tid att laborera med.

Jag är dock inte helt gett upp hoppet om att Mihajlovic kan få ordning på saker och ting och är inte helt övertygad att det rätta är att sparka honom. Men precis som många Fiorentina-supportrar är medvetna om så finns det en tränare som är ledig som skulle passa perfekt. Delio Rossi. Jag tror ett Fiorentina-projekt skulle passa honom utmärkt. Varför missa chansen?

****

Juventus visade tendenser på att inte vara ett scudetto-lag igår mot Genoa. Alessandro Matri gjorde två mål och visade att han är man för startelvan och Juventus hade greppet eftre deras 2-1-mål. Men när Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci och Marco Storari alla missade lite grann i samma situation så kunde Andrea Caracciolo utnyttja det. Inte helt rättvis i just det läget kanske men sett över hela matchen rånade Genoa ingenting. De spelade friskt och gjorde en mycket bra match.

ANNONS

Jag förstår att Milans tränare Massimilliano Allegri vill ha tillbaka Alexander Merkel redan i januari. Han såg otroligt bra ut mot Juve. Han tar stora kliv ifrån att vara valp till att bli en Helmut Haller. Med lite tid ser denna upplaga av Genoa intressant ut.

Publicerad 2011-10-23 kl 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto