Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Toto, Gaston och en sparkad tränare

Lorenzo Medici

Antonio Di Natale är i ensamt majestät i målskytteligan. Igen. Allt är som vanligt. Fast inte riktigt, Udinese ligger tvåa i tabellen. Visst, de kommer kanske inte ligga där länge till men deras stabilitet hittills är väldigt imponerande. Ett perfekt kollektiv spetsat med den där målkungen “Toto”.

Är Lazio den tredje kraften bakom Milan och Juventus? En stabil och imponerande seger mot Cagliari talar för det. Dessutom har de en tysk som alltid gör mål.

Marco Giampaolo har nu fått kicken från Cesena. Inte så oväntat efter tre poäng på nio matcher men jag tycker lite synd om Giampaolo då Cesena fört spelet i många matcher men inte lyckats vinna. I längden har det dock slagit knut för laget. Jag hävdar dock att bytet till konstgräs har varit negativt för laget. Ibland kan det kosta att spara pengar.

Gaetano D´Agostino har hittat hem i Siena. För några år sedan var han på väg till allt från Real Madrid till Juventus. Nu spelar han i lilla Siena. Tycker inte han ska gräma sig för mycket för det. Här får han utrymme för sin klass.

Annons

Emanuele Calaiò är kanske inte tillräckligt bra för att någonsin spela i en större klubb men tillräckligt bra för att spotta in mål mot mindre lag. Mattia Destro däremot kan i framtiden bli en spelare i den större Calcio-skolan.

Sinisa Mihajlovic räddade sig antagligen kvar som tränare i Fiorentina efter segern mot Genoa. Jag vet inte om det var bra eller dåligt. Jag inbillar mig fortfarande att Delio Rossi skulle vara en perfekt tränare för viola. Kul att se att det äntligen släppte för Andrea Lazzari.

Gaston Ramirez tar de rätta kliven. Kliven mot superstar-status.

Publicerad 2011-10-31 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto