Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

10 spelare som imponerat mest hittills

Lorenzo Medici

Vilka spelare har tagit störst kliv jämfört med förra säsongen? Här är mina topp tio:

1. Claudio Marchisio (Juventus)
Har alltid varit en bra mittfältare men denna säsong har han tagit sig helt till nya höjder. Lyckas både vara en bollvinnare, bolldistributör och ett offensivt hot. En komplett mittfältare som börjar klättra mot att vara bland de 10-15 bästa i världen på sin position.

2. German Denis (Atalanta)
Blev ett fiasko både i Napoli och Udinese men har nu äntligen hittat rätt i Atalanta. Agerar med självförtroende och gör massor med mål.

3. Gaston Ramirez (Bologna)
Denna säsong verkar Ramirez ta steget till att bli så där ruggigt bra som man trodde att han kunde bli. Uruguayaren kan bli en stor stjärna och lär inte bli kvar i Bologna efter sommaren.

Annons

4. Mehdi Benatia (Udinese)
Var riktigt bra redan ifjol men denna säsong har han växt ut till en världsback. Elegant, brytsäker, teknisk, lagom tuff och kan spela på flera positioner. Nu står storklubbarna i kö för att värva honom.

5. Rodrigo Palacio (Genoa)
Tidigare säsonger i Genoa har han varit bra men lite ojämn. Denna säsong levererar han varje match och har blivit Genoas offensiva referenspunkt. En av Serie A:s bästa spelare numera.

6. Miguel Veloso (Genoa)
Gjorde praktfiasko förra säsongen men har i år visat den klass man trodde att man hade värvat 2010. Tekniskt begåvad och passningsskicklig. Genoas playmaker.

7. Mattia Destro (Siena)
Gjorde inte mycket väsen av sig ifjol i Genoa. Nu verkar mognaden infunnit sig och starten i Siena har varit otroligt bra. Framtida landslagsman?

8. Daniele De Rossi (Roma)

Annons
Hade en svag säsong ifjol men har denna säsong i sin nya position lyft sig enormt mycket. Är tillbaka till gammal storform.

9.Sebastian Giovinco (Parma)
Var riktigt bra ifjol men känslan är att Giovinco tagit ytterligare ett steg. Tar större ansvar och gör fler mål. Börjar närma sig toppen av sin karriär.

10. Gonzalo Bergessio (Catania)
Hade någon enstaka bra match i våras men har under hösten fått mycket speltid och verkligen tagit vara på den. Rörlig, jobbar hårt och gör mål.

Publicerad 2011-11-02 10:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto