Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dubbla operationer

Antonio Cassano måste nu genomgå en mindre hjärtoperation och kommer därmed att missa ett par månader. Ett hårt bakslag för Milan som nu verkligen behöver en frisk Alexandre Pato så fort som möjligt. Typiskt nog var Cassano i bländande form och hade ett bra samarbete med Zlatan. Men det är också ett hårt bakslag för det Italienska landslaget som nu kommer ha två spelare (Cassano och Rossi) med ont om tid att hitta formen innan EM-slutspelet nästa sommar.

Nästan hela Italien lider med Cassano och önskar honom lycka till. Lustigt hur alla Cassano-belackare försvann i ett nafs. Det finns väldigt många som har sagt det ena och andra om Cassano utan att ens ha en aning om hur han är privat. När en spelare plötsligt råkar ut för något hemskt eller jobbigt så hamnar han i ett nytt ljus. När människan inser att livet är skört är det som att hon tinar upp fån sin negativa dvala och blir ödmjuk. Tänk om hon var mer ödmjuk från början istället.

ANNONS

Inter går kräftgång i ligan men bra i Champions League. Segern igår mot Lille gör att de nästan är klara för avancemang. Diego Milito hade en jättemiss och en halvmiss igår mot Lille och han är verkligen en anfallare på uppdrag- operation mål. Till slut lyckades han i alla fall göra mål. Men ska sanningen fram så var det mest Javier Zanettis mål. Milito är fortfarande ingen startman i mina ögon. Jag tror inte att Inters problem är helt försvunna för det. Nu gäller det att rycka upp sig i ligaspelet. Redan på lördag mot Genoa. Skönt i alla fall för Inter att Walter Samuel är tillbaka.

Napoli förlorade mot Bayern Munchen i en lite märklig match. Först var Napoli utspelade i första halvlek men sedan höll de på att komma ikapp tack vare två mäktiga Federico Fernandez-nickmål. Utvisningen på Holger Badstuber var klart tveksam men även det röda kortet på Juan Zuniga. Jag ogillar att domarna alltid visar kort när en spelare råkar haka i spelaren bakifrån. Det är bättre att de koncentrerar sig på hårt spel och dragningar i tröjan.

ANNONS

Förlusten mot Bayern är dock inget att skämmas över då de är ett av Europas bästa lag, men däremot kan det bli svårt att avancera vidare från gruppspelet nu. Napoli måste nog vinna över Manchester City i nästa omgång om det ska gå vägen och med tanke på Citys form kan det nog bli svårt. Napoli får nu slicka såren och satsa på söndagens match mot Juventus. En match som kan få Napoli tillbaka i scudetto-racet vid vinst. Det kan slå gnistor på söndag kväll.

Bara fyra dagar kvar.

Publicerad 2011-11-03 kl 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto