Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Antiklimax i stormens öga

Skyfall och översvämningar. Denna helg hamnade fotbollen i skymundan för den katastrof som drabbat staden Genua. Nu valde ovädret att även piska Neapel och därmed ställdes inte bara Genoa-Inter in utan även omgångens stora höjdpunkt, Napoli-Juventus. Antklimax i stormens öga.

Det spelades dock lite boll i Serie A ändå. Milan hade lekstuga när de demolerade Catania med 4-0. Robinho dansade samba med försvararna och Zlatan lekte offensiv quarterback och delade ut den ena geniala passningen efter den andra. Till och med Gianluca Zambrotta hittade målet. Milan har fått upp ångan men måste fortfarande bevisa mer i de stora matcherna.

ANNONS

Lazio var på väg mot 0-0 mot Parma men Giuseppe Sculli löste upp knutarna och gav de sina segern. Det är sådana här matcher som är svåra och så viktiga att vinna om man vill vara med i toppen ända in i maj. Klose var Lazios bästa spelare igen. Säsongens bästa värvning?

Precis som Lazio så vinner Udinese de där matcherna som man “borde” vinna. 2-1 mot Siena och de fortsätter att imponera med sin stabilitet. Francesco Guidolin är ett geni och Antonio Di Natale är en legend.

Cesena har bytt tränare men sjunger samma melankoniska melodi. Mot Lecce var man som vanligt okonkreta och tömda på självförtroende. Cesena är förankrat i botten och jag vet faktiskt inte vad som ska ta dem ur det. Jag trodde verkligen på laget den här säsongen, gillade deras mercato och deras startelva. Men ibland när saker börjar gå dåligt kan man inte ta sig ur det. Förresten kanske de skulle byta tillbaka till vanligt gräs?

ANNONS

Atalanta tog tre pinnar mot Cagliari och jag kan inte låta bli att låtsas att de har de där sex minuspoängen de blev bestraffade med. Då hade de haft 18 poäng. Europa League-takter. Är German Denis säsongens näst bästa värvning?

Nu åker väl ändå Sinisa Mihajlovic?

Publicerad 2011-11-07 kl 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto