Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Framtidens lag är obesegrade

Lorenzo Medici

Italiens U-21-landslag är obesegrade i sin grupp. Fem segrar på fem matcher. Ciro Ferrara basar över en stark trupp med talanger. Vilka är de?

Francesco Bardi (Livorno) Målvakt
Född i Livorno och fostrad i klubben men blev uppköpt av Inter vintern 2011. Är nu på tillbaka i Livorno på lån. Bardi har imponerat å det väldiga i landslaget. Är dessutom ordinarie i sin klubb vilket inte är helt vanligt för en målvakt vid 19 års ålder. Att Inter äger rättigheterna till Bardi gör en eventuell försäljning av Viviano förståelig.

Giulio Donati (Padova) Ytterback
Ytterligare en Inter-spelare som är utlånad till Serie B. Har bra teknik och är en bra markeringsspelare.

Marco Capuano (Pescara) Mittback
En mittback som många storklubbar i Italien håller ögonen på. Brytsäker och god bolldistributör och har utvecklats under Zeman i Pescara. En man för det stora landslaget i framtiden.

Annons

Luca Caldirola (Inter) Mittback
Gasperini imponerades av Caldirola och ville behålla honom i truppen. Har inte fått spela i Inter ännu men är stabil i landslaget.

Alessandro Crescenzi (Bari) Ytterback
Varit lite upp och ner i Bari och har en hel del kvar att utveckla men kan vara en startman för Roma i framtiden.

Davide Santon (Newcastle) Ytterback
Försöker fortfarande hitta tillbaka till den form han hade när han slog igenom. För tillfället varken ordinarie i U-21 eller i Newcastle.

Daniele Mori (Empoli) Mittback
Stor och stark mittback som Udinese försäkrat sig om att ha till nästa säsong.

Davide Faraoni (Inter) Ytterback/Yttermittfältare
Inte fått så mycket speltid i U-21 men imponerat vid de tillfällen han visat sig i Inter. Intressant spelare.

Marco Crimi (Grosseto) Innermittfältare
Bollvinnare och defensivt duktig. Löper mycket och ger mycket substans. Ordinarie i Grosseto.

Annons

Alessandro Florenzi (Crotone) Yttermittfältare
Fått spela en del i Crotone och har gjort det bra. Har tagit stora steg det senaste året och är en universal mittfältstyp. Är kanske redo för Romas A-trupp redan nästa säsong.

Luca Marrone (Juventus) Innermittfältare
Duktig all-round mittfältare som Juve tror mycket på. Problemet är att han liknar Marchisio lite i sitt spelsätt och därmed är det svårt med speltid. Inom en snar framtid lär han dock visa upp sig i Serie A på något sätt.

Riccardo Saponara (Empoli) Yttermittfältare
Offensiv mittfältare som är duktig en mot en. Gör inte speciellt mycket mål dock. Lär snappas upp av en Serie A- klubb i sommar.

Fausto Rossi (Vicenza) Inner/Ytter mittfältare
Fostrad i Juventus som fortfarande äger hälften av honom. Ytter som blivit omskolad till innermittfältare av Ferrara. Har mycket boll i sig.

Annons

Andrea Bertolacci (Lecce) Inner/Ytter mittfältare
Kvick och rörlig mittfältare som både kan följa med i offensiven och jobba hårt. Visade i Lecce i våras att han är en fin talang.

Mattia Destro (Siena) Anfallare
Har den senaste månaden blivit en snackis och tagit kliv mot stjärna-i-görningen-status. Imponerat i U-21 och Siena med fina mål. Siena har rätt att köpa loss halva delägarskapet av Destro efter säsongen. Genoa äger den andra halvan och lär vilja ha honom i sin trupp nästa säsong.

Alberto Paloschi (Chievo) Anfallare
Ännu inte ansedd som redo att ta en plats i Milans trupp. Utlånad till Chievo där det hittills gått sådär. Min övertygelse är att Paloschi kommer bli riktigt bra i framtiden och när Inzaghi försvinner lär han ta över hans plats i truppen.

Manolo Gabbiadini (Atalanta) Anfallare

Annons
Tunn anfallare med näsa för mål och besitter god teknik. Inte fått så många chanser i klubblaget eftersom Denis öser in mål men i U-21 lyser han ofta.

Stephan El Shaarawy (Milan) Anfallare/Trequartista
Debuterade i U-21 igår mot Ungern. Det var nog inte sista gången vi fick se honom där. Italiens kanske största talang.

Lorenzo Insigne (Pescara) Anfallare
Har under Zeman blivit en stjärna. Varit briljant i klubblaget och gjorde två mål direkt i sin U-21-debut. Här har Napoli (som äger honom) en riktig guldklimp.

Publicerad 2011-11-16 13:04

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto