Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vinna eller försvinna för Napoli

Det är vinna eller försvinna för Napoli. I alla fall i stort sett. Om Napoli förlorar i kväll mot Manchester City är det adjö åttondel. Om det blir oavgjort så är City fortfarande två poäng före Napoli och eftersom City möter  ett med största sannolikhet redan kvalificerat, Bayern Munchen, i sista matchen är chanserna för Napoli då minimala. Jag utgår ju ifrån att Bayern Munchen vinner ikväll hemma mot Villarreal.

Även om Napoli vinner ikväll så krävs det förmodligen ändå att de besegrar Villarreal i sista omgången. Det bör de kunna göra om spanjorena är avsågade (vilket de troligen är). Det största hindret och stora eldprovet är matchen ikväll.Om Napoli skulle ta sig vidare är det otroligt starkt gjort och dessutom väntar då mer stora pengar. Om de inte tar sig vidare väntar spel i Europa League. Inte alls lika mycket pengar.

ANNONS

Frågan är hur man då prioriterar? Försöka vinna Europa League eller satsa allt på ligan? Trots allt så har denna upplaga av Napoli kvalitéer att kunna vara med och kämpa om scudetton. Om inte annat så är en topp tre-placering otroligt viktigt eftersom det innebär nytt spel i Champions League nästa säsong och nya pengar.

Det kan bli en fantastisk match. Ett Napoli som är piskat att vinna mot ett formtoppat City. Lavezzi vs Aguero. Cavani vs Balotelli. Hamsik vs Silva. Det kan inte bli mycket vackrare.

Publicerad 2011-11-22 kl 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto