Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Underverket Marchisio

Juventus slog ut Bologna ur Copa Italia efter förlängning. Ivan Agliardi var ett monster och måste vara Serie A:s bästa andrakeeper. Sedan var det intressant att äntligen få se Eljero Elia i spel. Jag gillade hans inhopp. Det syntes att han var lite valpig och spänd och gjorde en del misstag men man såg att talangen fanns där. Desto längre matchen gick desto mer såg man att han kan bli bra med tiden. Han spelade fram till Juves segermål och hade en del bra aktioner. Hade han gjort mål på sitt friläge hade inhoppet varit en succé. Hursomhelst tyckte jag att Elia är en spelare att behålla och satsa på.

ANNONS

Sedan har vi Claudio Marchisio. Det var mäktigt att se hur han hoppade in och tog över matchen. Fullsprängd av självförtroende. Han har utvecklat sig till en komplett mittfältare som kan ta det hårda jobbet och samtidigt utföra underverk.  Att han blev matchvinnare var inte direkt någon slump. Jag tror inte att vi riktigt förstår hur bra han har blivit. Kanske inte ens han själv. Marchisio är idag inte bara Italiens bästa mittfältare, han är en av världens bästa mittfältare Japp, jag hävdar att han är en av världens 10-15 bästa mittfältare idag.

***

Sampdoria fick igår bara en poäng mot Juve Stabia på hemmaplan och Serie A känns sorgligt nog allt mer fjärran. Jag tror att Angelo Palombo kommer lämna klubben i januari. Sommarens EM-slutspel är antagligen hans sista chans att få vara med i ett stort mästerskap. Jag misstänker att Palombo vet om att han behöver visa upp sig i Serie A under våren för att ha en chans att komma med. Om Riccardo Montolivo lämnar Fiorentina tror jag att Palombo tar hans plats.

ANNONS

***

Det ska bli intressant att se vad Serse Cosmis anländande får för effekt på Lecce när de möter Lazio.

***

Siena och Mattia Destro tar emot Genoa. Ska Destro sänka det lag han antagligen kommer spela i nästa säsong?

***

Inter får äntligen tillbaka Wesley Sneijder och Maicon. Det bör förändra Inters spel nämnvärt. Men om Ranieri väljer att spela med Giampaolo Pazzini som ensam anfallare, blir det inte för defensivt då? Dessutom, Fiorentina är i bra form och har man Stevan Jovetic så är man aldrig slagen på förhand. Inter har inte råd med fler poängtapp om man vill börja komma ikapp lagen längre upp i tabellen. Matchen mot Fiorentina är livsviktig för nerazzurri.

Inget jag tänker missa.

Publicerad 2011-12-10 kl 09:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto