Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Inter knappar in (lite grann)

Nu är Inter bara tio poäng efter serieledande Juventus. Plötsligt känns inte avståndet omöjligt längre. Jag tycker fortfarande att det finns brister i detta Inter vilket gör att jag har svårt att se dem kämpa om scudetton. Men Inters skadade spelare börjar återvända en efter en. En slutlig tredjeplats är ett mycket troligt scenario.

ANNONS

Genoa ställde upp och spelade defensivt. Visst, de saknade sin bästa spelare i Rodrigo Palacio men jag tyckte de var överdrivet passiva. Inter hade ändå svårt att skapa något i första halvlek. Inte så konstigt med den stora avsaknaden av kreativitet de hade i startelvan. Som vanligt var Claudio Ranieri tvungen att ändra sin misslyckade startelva och byta en spelare i halvtid. In med Ricardo Alvarez och in med lite känsla. Självklart var det den inbytte argentinaren som spelade fram med ett vackert avvägt inlägg till Yuto Nagatomos mål (andra raka!). Synd bara att Alvarez aldrig spelar med samma driv när han spelar från start.

Genoa skapade en del kaos i slutet men det var för sent. Sett över 90 minuter var resultatet rättvist. Walter Samuel och Lucio var nästan Jose Mourinho-bra. Tyckte även att Andrea Poli var rätt bra i sin första match för Inter. Han kommer bli en tillgång för Inter men han ska spela i mitten. Diego Milito är långt ifrån en startman idag. Jag förstår inte varför inte Joel Obi oftare spelar från start. Marco Rossi är Genoas hjärta. Tyckte också att Andreas Granqvist klarade sig bra igen. Starkt av honom att ta en ordinarie plats i Genoa. Mycket starkt.

ANNONS

***
Jag tror fortfarande att Riccardo Montolivo kan hamna i Inter under januari.

***
PSG vill också ha Carlos Tevez. Till skillnad från Milan så har de pengarna att betala redan nu. Tevez själv vill nog helst till Milan. Följetongen fortsätter.

***

Napoli har lagt ett bud på Eduardo Vargas och jagar även jättetalangen Paulo Dybala.

***
Närmast väntar Lazio mot Sporting LIssabon och sedan Champions League-lottning på fredag. Spännande.

Publicerad 2011-12-14 kl 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto