Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lite Milan men mycket Zlatan

Milan gjorde ingen höjdarmatch mot Cagliari men vann. Det brukar vara så när rossoneri åker till Sant Elia. Båda lagen kan kanske ursäktas lite grann på grund av att det var det var svårspelat i regnet. Men om det var lite Milan så var det mycket Zlatan Ibrahimovic. Han är som en kobra. Han vaggar in sina försvarare i ett lugn sen hugger han till. Hans mål var ett litet konstverk där han gick från stillastående till att sätta kniven i sina motståndare innan de hinner blinka. Avslutet var svårt och snyggt.

ANNONS

Tyvärr var det inte det bara Zlatans fötter som talade den här kvällen. På en repris ser man tydligt hur han efter ett misslyckat inlägg från Alberto Aquilani svär dubbla gånger. Orden “Porco dio” syns tydligt på reprisbilderna. Nu riskerar han avstängning i efterhand. För något år sedan infördes ju ett svordomsförbud för spelarna.

Enligt mig är hela regeln löjlig. Att svära när man själv eller sina medspelare missar är väl inte hela världen. Det känns som att den italienska fotbollen har klart större problem än så att ta itu med. Men okej om man nu har den här regeln ska den väl följas antar jag. Men vad jag vet har ingen spelare bestraffats denna säsong för svordomar och jag är övertygad om att det skett ett hundratal gånger den här hösten. Finns det någon gräns för vilka svordomar som är okej?

ANNONS

Det italienska fotbollsförbundet kanske ska kontakta Fredrik Lindström som konsulent?

Publicerad 2011-12-21 kl 12:15

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto