Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Buon Natale!!

Jag vill passa på att tacka alla som varit inne och läst och kommenterat min blogg under hösten. Jag tycker det har varit mycket hög nivå på kommentarerna med vettiga och kunniga inlägg. Det är ni som gör bloggen levande. Jag har försökt svara på de flesta frågor och hoppas att ingen blivit nonchalerad. I så fall var det inte min mening.

ANNONS

Nu efter 162 blogginlägg på sex månader tänkte jag ta tre dagars ledighet från bloggandet och bara njuta av familj och jul. Imorgon kan ni läsa min höstsummerings-krönika där bland annat höstens lag tas ut. Sedan återkommer bloggen förmodligen på tisdag. Tills dess, från mig till er alla..

….un Buon Natale!

Publicerad 2011-12-23 kl 12:16

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto