Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu öppnar vintermercaton

Lorenzo Medici

Vintermercaton är öppnad och några övergångar har redan trätt i kraft.

ALBERTO GIILARDINO ANFALLARE (Fiorentina-Genoa)
En perfekt värvning. En striker av Gilardinos klass är exakt vad Genoa behöver och kanske mår Gila bra av en nytändning också. Räkna med mycket fiolspelande på Marassi under våren.
Transferbetyg: 7,5

MARCO BORRIELLO ANFALLARE (Roma-Juventus)
Borriello är ingen personlig favorit men jag tycker att han passar väldigt mycket bättre in i Juventus än i Roma. Borriello hade aldrig kunnat användas på bästa sätt som en rörlig anfallare i Romas anfallstrio medan i Juve kommer han användas som center där han kommer bli ett bra alternativ till Matri för Conte. Kommer på lån med köprätt.

Annons
Transferbetyg: 6,5

EDUARDO VARGAS ANFALLARE (Universidad de Chile-Napoli)
Många kallar honom för den nye Sanchez. Jag skulle vilja säga att han är den nye Lavezzi. Vargas har en enorm potential och är inte helt olik Lavezzi i sin spelstil. Återstår att se hur mycket speltid han får direkt under våren men med tiden kan detta vara en väldigt smart investering. Om Vargas blir så bra som man hoppas kommer det göra en eventuell försäljning av Lavezzi väldigt mycket lättare.
Transferbetyg: 7,5

AGON MEHMETI ANFALLARE (Malmö FF-Palermo)
Det kommer bli tufft för Mehmeti att ta en ordinarie plats men Mehmeti har lite av Pippo Inzaghi i sig och det ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma.
Transferbetyg: 6

DAVID LÖFQVIST ANFALLARE (Mjällby-Parma)
Jag har svårt att se att Löfqvist kommer bli en startman för Parma. Så frågan är vad de ska med honom till? Utlåning på gång eller kan “Löken” överraska?

Annons
Transferbetyg: 5,5

AHMED HEGAZY FÖRSVARARE (Ismally-Fiorentina) 
Kan både spela mittback och ytterback. Har både fart, styrka och god teknik. Påminner lite om en Fellaini omgjord till försvarare. Har vad som krävs för att inte bli en ny Santiago Garcia. Anländer i juni.
Transferbetyg: 6,5

DANIELE DESSENA MITTFÄLTARE  (Sampdoria-Cagliari)
Är i sina bästa stunder en hygglig mittfältare men kommer knappast lyfta Cagliari nämnvärt. Bra truppspelare men inte mycket mer.
Transferbetyg: 6

Publicerad 2012-01-02 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto