Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Snö i Turin

Det var snö i Turin. Men stämningen och spelet var ändå bra. Udinese var inte sämre än Juventus men “den gamla damen” och Alessandro Matri tog vara på de chanser som gavs. Tyckte det var en bra match, speciellt med tanke på väder och underlag. Udinese bekräftade att de är i toppen av en anledning. De jobbar som ett lag, de löper i massor och de har skickliga individualister. Även om Juventus spelat bättre än vad de gjorde igår bekräftade de att de är ett lag som kommer vara med i scudetto ända in i maj. Det är alltid en styrka att vinna när man inte spelar på topp. Juve marscherar vidare.

ANNONS

Matri verkar mest ha mått bra av konkurrensen från Borielllo. Gelson Fernandes är verkligen ett bra nyförvärv, ibland kändes han som Patrick Viera. Pablo Armero måste ha mest antal mil i benen i hela Serie A. Hur orkar karln? Är inte Lichtsteiner irriterande gnällig? Det såg ut att vara fullt igen på Juventus Stadium trots blötsnö. Den nya arenan är verkligen en välsignelse i ett arena-dekadent Italien.

Juventus har gjort sig av med Amauri, Luca Toni är på väg till Al Nasr och Vincenzo Iaquinta kan vara på gång till Palermo. Samtidigt jagar man Radja Nainggolan. Truppen börjar verkligen se väldigt mycket bättre ut än för ett år sedan. En annan gammal Juventus-spelare, Ruben Olivera, kan vara på väg till Fiorentina. Smart drag av Viola i så fall. Jag har alltid tyckt att han är lite underskattad. En gammal Parma-spelare ser ut att bli Parma- spelare igen, Mc Donald Mariga kan bli klar på måndag. Det finns massor av andra övergångar på gång och räkna med att det kommer intensifieras nu när det bara är bara tre dagar kvar på mercaton.

ANNONS

Lär inte Genoa-Napoli kunna bli hur underhållande som helst? Går Zlatan upp i ensam skytteligaledning ikväll? Jag tror svaret är ja på båda frågorna.

Publicerad 2012-01-29 kl 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto