Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Finns det plats för Capello i Serie A?

Lorenzo Medici

Fabio Capello är inte längre förbundskapten för England. Vilken klubb i Serie A som helst kan nu försöka anlita honom. Men kommer de att göra det? Och i så fall vilka?

Milan
Nej, Allegri sitter nog säkert och jag har svårt att se att man återgår till Capello. Men om Milan skulle haverera ordentligt under våren kanske det är en ny sits. Har ändå svårt att se att Milan i så fall skulle vilja plocka tillbaka honom.

Juventus
Inte som tränare. Antonio Conte har gjort ett fantastiskt jobb och han är deras framtid. I så fall skulle det vara som någon sorts sportdirektör inom klubben. Frågan är hur bra det skulle vara för Conte att ha Capello flåsandes bakom sin rygg.

Inter
Det mest troliga. Ranieri lär inte få fortsätta nästa säsong. Jag tror dock Moratti kommer försöka locka över Pepe Guardiola i första hand. Det är hans dröm. Sedan är säkert Luciano Spalletti mycket intressant för Inter. Om ingen av dem skulle gå i lås kan det öppna upp för Capello. Om han själv är intresserad förstås.

Annons

Roma
Romas nya ledning visade tydligt vilken väg man ville gå när man anlitade Luis Enrique. En ung tränare som vill spela offensiv fotboll och ger unga spelare chansen. Fabio Capello passar inte in på den profilbilden.

Det är ju inte helt omöjligt att Capello tar ett anbud från någon klubb utanför Italien. Men om han själv verkligen vill tillbaka till Italien och träna där så finns det väl plats någonstans? Eller?

***
Lazio vände ett 0-2 underläge till 3-2 med tio man mot Cesena. Jag vet inte om jag ska säga att det var otroligt starkt av Lazio eller otroligt svagt av Cesena. Antagligen både och.

Publicerad 2012-02-10 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto