POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Det är El Shaarawys tid nu

Självförtroendet fanns inte. Skadorna har brottat ner Milan i brygga. Milan var inte speciellt bra mot Udinese. Men de vann. Tack vare firma El Shaarawy-Lopez.

Maxi Lopez spelade inte från start och man kan verkligen undra varför. Jag har alltid sagt att han kommer vara nyttig för Milan. Inte fantastisk, men nyttig. Han är förmodligen en sämre spelare än Robinho i en del aspekter men kommer alltid vara ett bättre alternativ eftersom han kan göra mål. Det var precis vad han gjorde när han kom in i matchen. Han hann dessutom med att spela fram till 2-1-målet.

Ett 2-1-mål som gjordes av Milans nya Golden Boy, Stephan El Shaarawy. “Il Faraone” går från klarhet till klarhet i hög hastighet. Hans skott provocerade fram returen som Maxi Lopez satte och han gjorde det avgörande målet med väldigt stor skicklighet. Ungdomarna sviker inte. Förhoppningsvis kommer de italienska klubbarna börja förstå att kvalité nästan alltid uppväger orutin.

För Milans del får man hoppas att segern tas med insikt om de problem som  man faktiskt ändå har. För många gamla spelare, för många långsamma spelare. Man måste rensa i truppen i sommar. Om segern däremot används för att dölja problemen kommer luftslottet blåsas upp tills det sprängs. Segern flyttade däremot över pressen lite grann på Juventus. Nu måste de vinna minst en av sina uppskjutna matcher (den ena ska spelas i veckan).

Massimiliano Allegri har nog aldrig sett så spänd ut på sidan av plan. Han skrek mer än vanligt och verkade stressad. Allegri har nog egentligen aldrig varit så pressad som nu. Han kände nog att en förlust hade varit riktigt illa. Nu räddades han av en inhoppare som han borde spelat från start och av en 19-åring. En nittonåring som håller på att lägga Milan för sina fötter.

Det är El Shaarawys tid nu.

Publicerad 2012-02-11 kl 23:13
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto