POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Roma föll, Napoli vann och Milan längtar

Det var inte underlag för bolltrillande och stort bollinnehav. Det var en match som Siena vann på en straff som kändes lite tveksam. Det var ingen bra match och det var en match som inget av lagen förtjänade att vinna. Miralem Pjanic hade besvär, Fabio Borini var aldrig farlig och Francesco Totti blev lite stillastående. Den hårda och något hala gräsmattan gynnade inte Roma. De försökte med kombinationer och kvickt passningsspel i en match där det kanske hade varit bättre med snabba omställningar. Roma hade bollen hela tiden men hade knappt ett skott på mål. Farligast blev det när de satte upp Simon Kjaer längst fram och kanske skulle det ha gjort det tidigare.

***
Napoli var inte så bra som de kan vara. De har fortfarande en bit kvar till toppform. Men de vann och det var tre poäng som gällde. Så många gånger som de haft problem med de mindre lagen den här säsongen så var detta en framgång. Nu fick de lite häng på Roma och Inter vilket var viktigt.

***
Imorgon smäller det för Milan. Medan ligan känns mest som ett måste tror jag Champions League blir en adrenalin-kick för dem. Det är C.L som de främst vill erövra eller i vilket fall göra ett försök att erövra och det borde kicka igång många av Milan-spelarna. Speciellt Zlatan Ibrahimovic. Nu när han är avstängd i ligaspelet borde han både vara utvilad och enormt laddad. Dessutom får Milan tillbaka en del spelare. Pato, Boateng och Nesta kan alla vara med och det är naturligtvis enormt betydelsefullt. Speciellt Kevin Prince Boateng blir viktig med sin dynamik.

Arsenal är ett offensivt spelande lag och det känns som att matchen kan bli något extra. För Milan är matchen tändvätskan som kan få igång dem på allvar.

Publicerad 2012-02-14 kl 10:42
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto