POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inter öppnade luckan och hoppade ner

Jag trodde Inter skulle rycka upp sig och att ta en seger över Bologna. Istället öppnade de luckan till sitt inferno och hoppade rakt ner i det. Jag vet inte vad jag ska tillägga. Allt jag sagt tidigare plus lite till. Det finns så många misstag med detta Inter från topp till tå. Vad ska man göra nu? Sparka Ranieri? Vore ju logiskt då han återigen visar sig vara en långsiktig bluff. Ranieri-alvedonen har slutat verka och nu gör det ondare än någonsin i patienten Inter. Men att sparka Ranieri känns inte som en perfekt lösning det heller. Vem ska man ta in på kort varsel? Capello? Vill han? Är det verkligen så smart? Snarare troligt att Giuseppe Baresi tar över (med Luis Figo?).

Spelmässigt var Inter en katastrof. Det var långsamt, noll fantasi, orörligt och man jobbade inte som ett lag. Ingen spelglädje. Ingenting. Jo, det fanns stor förvirring i försvaret. Andrea Ranocchia kan knappt ha gjort en sämre insats i sin karriär. Men många var inte mycket bättre. Inter behöver en extrem makeover, något man kunnat undvika om man successivt förändrat laget efter Mourinhos avsked. Det största ansvaret för haveriet bär trots allt Massimo Moratti och Marco Branca på. De har agerat okunnigt och vilselett sig själva och sitt eget lag.

Jag antar att det bara är att bita ihop och försöka reda ut det hela. Problemet är att det kan vara för sent. Det finns inget som tyder på någon uppryckning och konkurrenterna väntar inte. Napoli vann över Fiorentina och gick om (imponerande seger), Roma kan gå om på söndag och Udinese och Lazio kan rycka ifrån på samma dag. Tredjeplatsen börjar se svårfångad ut. Att missa Champions League kan få negativa konsekvenser för Inters sommar-mercato. Inte precis vad de behöver.

Inter simmar nu förvirrat i sitt blåsvarta inferno. Hur ska de ta sig därifrån?

Publicerad 2012-02-18 kl 10:04
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto