POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Drömmen är här nu Napoli

När Napoli tar emot Chelsea ikväll på San Paolo kommer det koka, explodera och spruta av adrenalin. Napoli har väntat på detta. Chelsea kanske inte lika mycket. För Napoli är detta en dröm att uppfylla. För Chelsea mer ett måste. Men innebörden är oerhörd. Det är ett Chelsea som spelar för Englands heder och tränare Villas Boas för sin egen existens som tränare. Den unge portugisen har inte gjort någon succé och eftersom man gått dåligt i ligan kan ett avancemang i Champions League rädda ansiktet. Frågan är hur Chelsea-spelarna känner?

För Napolis spelare är det nog inte svårt att gissa vad de känner. De vill erövra matchen, de vill känna pulsen stiga på ett galet San Paolo, de vill kliva rakt in i euforins famn. Förmodligen har Napoli en bra chans ikväll eftersom Chelsea är lite i gungning men det är två matcher som ska spelas. Vinner Napoli ikväll betyder det inte att segern är fixad. En retur i England är en annan historia. Detta vet Mazzarri och kanske kommer inte Napoli vara så frigjort offensiva som de kan vara. Förmodligen kommer de låta Chelsea föra spelet för att sedan försöka ställa om snabbt till anfall.  

Som vanligt när det handlar om utslagning är det ofta helt avgörande att inte släppa in något mål. Håller Napoli bara nollan har de en bra chans i returen. Med en sådan bra offensiv som Napoli ändå har är ett mål på bortaplan verkligen inget omöjligt uppdrag, det är snarare ganska troligt. Det kommer bli galet ikväll och det är sådana här matcher som spelare vill uppleva. Det är det även för mig som åskådare.

Ikväll smäller det.

 

Publicerad 2012-02-21 kl 11:04
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto