Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det är din tur nu, Giovinco

Lorenzo Medici

Cesare Prandelli kör med hård disciplin. De spelare som upprepade gånger har visat sig vara odisciplinerade på planen kommer inte komma med i EM-truppen. Därför fanns till exempel inte Mario Balotelli eller Pablo Osvaldo med i den senaste truppen och risken är stor att de missar sommarens EM-slutspel. Prandellis regler verkar inte sträcka sig till om man kommer tre minuter för sent eller inte erkänner att en boll är innanför mållinjen fast man upptäckte det (vem behöver assisterande domare?).

Personligen tycker jag att det låter som en rimlig regel även om jag gärna vill se super-Mario i sommar. Pablo Osvaldo platsar ändå inte. Med Prandellis dogmer och med Antonio Cassano och Giuseppe Rossi tveksamma på grund av hälsa och skada så blir det genast lite tunnare på fantasi längst fram för Gli Azzurri. Till kvällens trupp finns Alessandro Matri, Giampaolo Pazzini och Fabio Borini. Inte sådär superkreativt kanske. Men det finns ett undantag, Sebastian Giovinco.

Kanske har ödet banat väg för just hans skull. Med nummer tio på ryggen är det just Giovinco som kan bli Italiens offensiva hopp i sommar. Vi kan vara säkra på att Juventus kommer försöka hitta sin storstjärna till nästa säsong. Efter sommarens EM kanske de inte behöver rikta blickarna längre bort än i sitt eget hus.

Annons

Det är din tur nu, Giovinco.

https://twitter.com/#!/MediciLorenzo

Publicerad 2012-02-29 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto