Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tid för Totti?

Lorenzo Medici

Det känns nästan som att det saknas något den här säsongen. Något jag glömt bort. Kanske är det Francesco Totti som ännu inte lämnat något avtryck. Romas kejsare har bara gjort fyra mål den här säsongen och har haft en del skadebekymmer. Ingen rytm och inte så många målchanser. Det känns som om någon möblerat om i min överfulla calcio-bokylla. Totti har ju liksom alltid gjort över tio mål varje säsong (i vilket fall de nio senaste), det har alltid hänt något spektakulärt från “Er Pupone” men den här säsongen har det inte funnits plats för det.

Förra säsongen vaknade Totti till ordentligt omkring den här tiden. Han gjorde då tio av sina femton mål från mitten av mars och framåt. Kanske är det dags för en upprepning, kanske har han väntat ut sitt bästa drag till nu. Dessutom brukar han ju trivas på San Siro. Tio mål på den milanesiska mattan har det blivit genom karriären. Nya vårvindar kan innebära ny luft för vissa spelare.

Kanske är det nu tid för Totti.

[youtubeplay id=”MLAW-Vp4wTs” size=”large”]

 

Annons
Publicerad 2012-03-24 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto