Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allegri är en pressad man nu

En boll som var över linjen eller inte. Efter massor av repriser kan jag inte se om Robinhos skott var över linjen eller inte. Vilket gör tränare Massimiliano Allegris utspel igår ännu mer intressant. För första gången den här säsongen gick Allegri ut hårt mot domarna och började även ta upp gamla tveksamma domslut.

Det finns bara en förklaring. Han är en pressad man. Han står mitt i zenit nu. Kritiserad av Berlusconi i veckan efter Barcelona-matchen (samtidigt som Silvio berömde Barcelona för deras spel) och nu igår tappad poäng i ligan. Han känner att marken under honom kan rasa. Chansen att Milan åker ut mot Barcelona är rätt stor och om Juventus skulle vinna ikväll är scudetton i större fara än innan. Klart han är stressad.

Men det känns ju lite ynkligt att nu komma dragandes med gamla domslut (nu går man ju ut och gör det som Milan anklagade  Conte och Allegri för några veckor sedan nämligen att de anklagar domarna och därmed sätter press på dem) och man glömmer ju även alla tveksamma domslut som gått med dem. Jag kan verkligen förstå Milans förtret över Sulley Muntaris mål mot Juventus då bollen var klart över linjen men att gnälla över gårdagen tyder mest på en sak.

Rädsla.

***

Catania fortsätter att vara ett väldigt bra lag.

***

Parma vann över Lazio och var de bättre laget. Inte så överraskande egentligen om man tittade på laguppställningarna innan matchen. Ingen Klose, ingen Hernanes för Lazio. Floccari, Giovinco och Biabiany för Parma. Lazio får nu hålla tummarna för Siena och Juventus. Parma däremot har ett så pass bra lag och spel att de inte ska behöva oroa sig för nedflyttning. Jag tror det kan ramla in en del poäng på slutet för Reggio-Emilia laget.

***
Idag är det Stramaccioni-dag och glimrande kväll med Juventus och Napoli. Kan inte bli tråkigt.

Publicerad 2012-04-01 kl 10:04
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons