Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dödens sorgliga oförutsägbarhet

Lorenzo Medici


Piermario Morosini är död. Han blev bara 26 år och avled alltså idag under matchen Pescara-Livorno. Bara några veckor efter att Fabrice Muamba hamnat i koma efter hjärtproblem fick fotbollsvärlden ett nytt fall av en spelare som drabbats av hjärtproblem mitt under matchen. Till skillnad från Muamba så klarade sig inte Livorno-spelaren. Morosini måste varit född i olyckans tecken. Hans mor dog när han var 15 år, hans far två år senare och därefter hans bror.
Min lilla fotbollstripp fick alltså ett abrupt slut. Ingen match ikväll och ingen match mellan Roma och Fiorentina som det var tänkt.Hela omgången är inställd. Antiklimax. Men min besvikelse är bara en bacill i rymden jämfört med vad hans nära stående går igenom nu. Det är hemskt.
Annons
Biljetterna till Rom är redan köpta så jag får ta en fotbollsfri dag i huvudstaden. Kanske leta upp någon bokaffär. Jag kommer kanske fundera lite extra på dödens sorgliga oförutsägbarhet. Det är viktigt att ta vara på det man har och dem man älskar. Att leva nu och inte sen. För förhoppningsvis kommer det bra många dagar till att ta till sig livets enkla och svåra konst. För Morosini kommer det ingen morgondag.
Lev i frid PierMario.
Publicerad 2012-04-14 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto