Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Färden fortsätter mot Milano

Har snart spenderat ett dygn i Padova och hälsat på min bror som är här på en månads vistelse med familj. Det var skönt att ta det lite lugnare, ha tid till en riktig middag på en lokal restaurang och inte stressa vidare till nästa tåg. Nu bär dock snart färden vidare mot Milano. Nästa arena att besöka blir San Siro och match mellan Milan och Genoa.

ANNONS

Ett Milan som haft hela makalösa 327 antal dagar av skadade spelare enligt Gazzettan. Egentligen rätt imponerande att Milan överhuvudtaget kunnat hänga med så bra i titeljakten men också något att se över till nästa säsong. Varför alla dessa skador? Motståndarna Genoa har genomgått en långsam genomklappning och är nu farligt nära nedflyttningstrecket.

Annars var det en dag med dåliga nyheter. Lazios ungdomsspelare Mirko Fersini avled efter att ha legat i koma på grund av en motorcykelolycka, Giuseppe Rossi missar EM och spelskandalens storlek verkar bara växa. Vilka lag som kommer straffas lär nog inte bli klart innan säsongen är avslutad vilket innebär att de lag som åker ur kan komma att få räddningsplankor av lag som kan vara direkt inblandade i skandalen. Tidigare har det mest pratas om Bari och Lecce men nu sägs det även att Sienas president Mezzaroma ska ha betalat två Modena spelare under 2011. Räkna med en lång följetong.

ANNONS

Men som sagt, snart dags för Milan-Genoa och förhoppningsvis kan jag hitta någon bar som visar Udinese-Inter efteråt. Och en middag med farbror Libero förstås.

Publicerad 2012-04-14 kl 02:36

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto