Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Triss i form

Napoli ser starka ut inför nästa veckas supercup mot Juventus. Marek Hamsik verkar bättre än någonsin, Juan Zuniga är dynamit på kanten, Lorenzo Insigne har varit en succé och även Eduardo Vargas har kommit igång. Men det är framför allt Goran Pandev som imponerat den här sommaren. Han verkar redo att ta nästa säsong med storm.

ANNONS

[youtubeplay id=”k18LgHE7VW0″ size=”medium”]

Han är mer eller mindre garanterat på väg bort från Juventus. Milan? Fiorentina? Kanske borde Juve tänka om. Alessandro Matris målform har varit mycket bra på sistone. (Kolla även in Giovincos fina touch på bollen.)

[youtubeplay id=”j0y7-Eb67sQ” size=”medium”]

Antonio Cassano är redan i form, Antonio Nocerino verkar fortsätta där han slutade förra säsongen (tvåmålsskytt igår) och Robinho verkar alltid visa upp god form när man tror att han sjunger på sista versen. Igår gjorde han ett mål, en assist och låg även bakom Milans tredje mål.

[youtubeplay id=”yC2300PILyY” size=”medium”]

Publicerad 2012-08-05 kl 08:56

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto