Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pazza Milan

Lorenzo Medici

Alla ni som skrattat åt Milans värvning av Giampaolo Pazzini kan sluta skratta nu. Personligen tyckte jag att Pazzini-Cassano-bytet hade en logik och nytta för båda lagen. Men visst, de där ca 7 miljonerna emellan kändes överdrivet. Nu har han redan börjat betala av sig.

Grejen med matchen igår mot Bologna var att den var rätt jämn, ja nästan så att Bologna kändes lite hetare. Den stora skillnaden mellan lagen hette Pazzini. Han sänkte Bologna med tre mål. En fixad straff (dock tveksamt om det var straff då även han drog i Cherubinis tröja) som han sedan satte själv och sedan var det dags för två typiska Pazzini-mål. Ett där han högg som en kobra när Agliardi schabblade och ett där han styrde in ett skott som på bästa hockey-maner.

Det är ju så Pazzini är när han är som bäst. Nyttig på att hålla i boll, få upp resten av laget och sedan vara klinisk i straffområdet. Att vara anfallare handlar mycket om att göra mål och att ha rätt självförtroende. Det fick han nu tillbaka igår mot Bologna.

Annons

Annars har Milan fortfarande en del att jobba på. Boateng glimtade stundtals till och det märktes att De Jong kommer bli nyttig med sina kompakta muskler. Men framför allt lovar en nyuppfunnen Pazzini väldigt gott för det nya Milan.

Pazza Milan.

Publicerad 2012-09-02 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto