Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Några E.L-rader

Lorenzo Medici

Jag gissar att Walter Mazzarri hade rätt när han ville behålla Eduardo Vargas. Igår visade han sin snabbhet och även sin målkänsla när han gjorde triss i mål mot AIK.

Marek Hamsiks utvisning var mycket korkad och Nisse Johanssons spark innan var riktig grisig.

Att förlora med 4-0 mot Napolis B-lag känns kanske något förnedrande men AIK stod upp bra i första halvlek. Och det är inte mot Napoli på bortaplan man ska ta sina poäng. Men visst är det skillnad på Serie A och Allsvenskan. Det såg vi igår.

Lazio fick med sig en värdefull poäng igår mot Tottenham. En poäng som man var ute efter redan på förhand.

Inter var nog inte ute efter något oavgjort resultat på förhand men fick bara 2-2 mot Rubin Kazan. Återigen ingen seger hemma på San Siro och återigen lite förvirrat spel. Cassano var dock bra och kul för unge Marko Livaja att göra mål. Däremot kan vi konstatera att Jonathan inte riktigt håller måttet i Inter och att det köpet var meningslöst.

Annons

Tråkigt nog var även Phillipe Coutinho riktigt blek. Jag hävdar att det kan bli så här när man först tjatar om hur mycket man tror på honom innan säsongen men sedan köper Cassano och därmed stryper speltid för honom. Det är inte så man bygger upp en talang. Det gör man genom förtroende och speltid.

Publicerad 2012-09-21 09:52

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto