Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hetast i B

Lorenzo Medici

Jag tillägnar dagens omgång i underbara Serie B (eller Serie Bwin om jag ska vara noga) med att plocka ut de 20 hetaste spelarna från serien.

20.Daniele Cacia (Verona)
Har alltid gjort mycket mål i Serie B och verkar göra samma sak i Verona. Mycket bra i straffområdet.

19. Moussa Kone (Varese)
Utlånad från Atalanta. Spelade förra säsongen i Zemans Pescara och gjorde det mycket bra. Varit minst lika bra i Varese. Löpvillig och bra med boll.

18. Agon Mehmeti (Novara)
Inledde sin första match från start med att göra tre mål och blev sedan skadad. Igår gjorde han comeback och han gjorde mål på en gång igen.

17. Andrea Caracciolo (Brescia)
Trodde nog själv att han skulle spela i Serie A men blev kvar i B med Brescia. Har i takt med att han accepterat sitt öde börjat ösa in mål.

Annons

16. Dominique Malonga (Vicenza)
Började säsongen med att sänka sin gamla klubb Cesena och har därefter fortsatt att imponera med sitt målskytte. Genombrottssäsong?

15. Gabionetta (Crotone)
Rivig, teknisk och opportunistisk brasse som haft en något brokig karriär. Återvänt till Crotone där han en gång slog igenom och har varit lagets klart bästa spelare så här långt.

14. Osarimen Ebagua (Varese)
Har varit i schism med de egna supportrarna men har ändå öst in mål. Nu när stridsyxan verkar vara begravd borde formen inte dippa. Stark anfallare.

13. Jerry Mbakogu (Juve Stabia)
Tillhörde Palermo en gång tiden. Den unge nigerianske anfallaren är grymt snabb och stark i kroppen.. Har tidigare varit bra utan att göra så mycket mål. Igår verkade även målskyttet släppa. Två stycken mot Bari.

12. Federico  Viviani (Padova)

Annons
Spelskicklig Roma-mittfältare som har imponerat i de få matcher han spelat för Padova ( pga skador och U-21). Känns som De Rossis arvtagare.

11. Nunzio Di Roberto (Cittadella)
27-årig napoletanare som rivstartat säsongen med 4 mål i inledningen av säsongen. Kompakt och har bra teknik.

10. Marco Sansovini (Spezia)
Gjorde massor av mål för Pescara ifjol och verkar fortsätta på den linjen i Spezia. Trost namn som Antenucci och Okaka är det Sansovini som varit deras bäste målskytt.

9. Riccardo Saponara (Empoli)
All-round spelare som kan spela på många positioner. Varit Empolis klart bästa spelare den här säsongen. Udinese är mycket intresserade av honom.

8. David Di Gennaro (Spezia)
Före detta jättetalang som aldrig riktigt blommade ut på grund av övervärdering och skador. Är dock en mycket bra spelare vilket han visat i Spezia. Trequartista-typ.

Annons

7. Matteo Ardemagni (Modena)
Hade en kanonsäsong i Atalanta för några år sedan och verkar nu vara på väg tillbaka till den förmen. Storväxt anfallare med målsinne.

6. Paulinho (Livorno)
Många Serie A-klubbar var på honom i somras men han blev kvar i Livorno. Teknisk och rätt stark i kroppen. Bildar vass trio med Siligardi och Dionisi.

5. Simone Missiroli (Sassuolo)
Hade flera Serie A-klubbar på sig förra säsongen men Sassuolo var mest beslutsamma att värva honom. Något som de är glada för idag. Giftig och rörlig spelare. Ingen större målskytt men har en stor offensiv repertoar.

4. Pablo Gonzalez (Novara)
Novara har inte börjat så bra men det har däremot Gonzalez gjort. Lyckades aldrig i Serie A förra säsongen men en toppspelare i Serie B. Kan vinna målskytteligan.

3. Luca Siligardi (Livorno)
Den gamle Inter-produkten har nu fått sitt genombrott. Har tidigare haft några försök i Serie A med bland annat Bologna utan större lycka. Nu verkar han dock redo. Snabb och har ett mycket bra skott.

Annons

2. Richmond Boakye (Sassuolo)
Är egentligen för bra för Serie B. Juventus ansåg (helt rätt) dock att det var bättre att låna ut honom till Sassuolo än till ett annat lag i Serie A för att han ska få så mycket speltid som möjligt. Hellre dominera i Serie B än sitta på bänken i Serie A. Och dominera har han gjort inledningsvis.

1. Nicola Bellomo (Bari)
Teknisk och kvick mittfältare som verkligen fått sitt genombrott den här säsongen. Kan både spela som innermittfältare och som släpande anfallare. Har en känslig högerfot. Kommer spela i Serie A väldigt snart.

Publicerad 2012-10-14 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto