Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tio spelare att köpa i vinter

Lorenzo Medici

LISANDRO LOPEZ Fiorentina
Vore helt perfekt för Fiorentina. Lopez är en riktig stridsvagn i straffområdet och är en säker målskytt vilket är exakt vad Fiorentina behöver. Fiorentina är redo att lägga runt 10 miljoner euro medan Lyon helst vill ha runt 15 miljoner euro. Den franska klubben vill förlänga med argentinaren och då lär priset stiga. Men om Lopez inte förlänger kan nog prislappen hamna närmare Fiorentinas trakter. Huromhelst är det en spelare som Viola bör satsa på.

MAPOU YANGA-MBIWA Milan
Det blir intressant att se om Milan leker “The waiting game” och väntar ut att hans kontrakt går ut i sommar eller om man försöker värva honom i januari. Väntar man, litar man kallt till att Montepellier inte säljer honom till en annan klubb och att han väljer Milan i sommar. Det är en stor risk. Kanske är det bättre att försöka värva honom direkt i vinter då Montepellier borde inse att det är deras sista chans att få ut pengar för försvararen. Milan får se upp med konkurrens från Premier League.

PAULINHO Inter
En spelare som är nära ett kontrakt med Inter. Även om spelaren själv ligger lågt och säger att ingeting är klart och att inget kommer göras förrän efter klubb-VM så ligger Inter i förarsätet med att värva Paulinho. Jag är inte säker på att han är exakt rätt spelartyp som Inter behöver, men om man kan utnyttja hans spelstil på bästa sätt och om han acklimatiserar sig till det italienska spelet är det en kanonvärvning.

Annons

GIUSEPPE ROSSI Roma/Fiorentina
Visst, han är skadad och långt ifrån att leverera. Men på sikt är Rossi intressant och det är nu priset är som lägst. Skulle passa bra in i Zemans Roma men även Montellas Fiorentina.

KEVIN STROOTMAN Milan
En spelare som Milan varit intresserade av ett tag och givetvis skulle han förstärka mittfältet med sin fina mix av defensiv skicklighet och kraft. Lär inte bli billig men blir å andra sidan inte billigare i sommar.

ANGELO OBONNA Roma
Kan naturligtvis bli lite dyr. Men om man är lite kreativa med försäljningar (Stekelenburg? Osvaldo?) så borde man satsa på Ogbonna. Den italienska landslagsmannen är en garanti och skulle ge Roma-försvaret ett stort lyft. Nästa sommar när t ex Manchester United kan lägga sig i kan det vara för sent.

ADRIAN CENTURION Napoli
Napoli brukar nästan alltid varje vinter köpa in en spelare för framtiden. Argentinaren är en spelare man haft ögonen på ett tag och det vore nog smart att inte vänta för länge då priset kan stiga. Centurion är en härlig ytter-anfallare som har det mesta för att bli ruggigt bra. Det viktigaste är inte att han anländer redan i januari utan att man försäkrar sig om rättigheterna.

Annons

GONZALO MASTRIANI Parma
Parma borde naturligtvis ha värvat honom redan i somras men man misslyckades på ren senfärdighet. I januari får man en ny chans och även om priset har stigit något är han värd att värva. Om Parma vill köpa in lite unga spelare som faktiskt kan bli stjärnor är Mastriani rätt man.

MAXIMILIANO URRUTI Palermo
Rapp och uppmärksam i straffområdet. Påminner lite grann om en ung Diego Milito. Om Palermo lyckas få hans namnteckning har man gjort ett kap. Med Lo Monaco (som kan sitt Sydamerika) vid rodret är det inte omöjligt.

DIDIER DROGBA Juventus
Det kan nog bli svårt att övertyga Drogba att komma till Turin då han trivs i Kina och familjen är kvar i London. Men istället för att värva t ex Lorente för dyra pengar tycker jag det vore smartast av Juve att hitta en spelare som inte behöver kosta så mycket men ändå kan leverera. Kan man lyckas värva Drogba på ett korttidskontrakt har man råd med en dyr lön och man binder inte upp sig på en 34-årig spelare på lång sikt. Allt för att kunna slå på stora trumman nästa sommar istället. Då kanske man kan jaga spelare som t ex Cavani och Neymar.

Annons

***

Vilka är era realistiska favoritvärvningar i januari?

Publicerad 2012-10-15 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto