Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Åttondelsfinal nästa

Klart det blir oavgjort. Så tänkte nog många. Även jag. Ett resultat som hade inneburit att både Shakthar och Juve hade gått vidare och varit nöjda. Juventus seger ändrade inte något avancemangs-lagen, men ändrade på förutsättningarna i tabellen. Juventus etta istället för tvåa. Real Madrid som tänkbart motstånd istället för Barcelona, Arsenal istället för Manchester United.

ANNONS

Allt beror ju på själva lottningen för att säga hur bra det var att vinna gruppen men tittar man grupptvåorna och jämför de med gruppettorna så ser ju ettorna överlag starkare ut. Så att vinna gruppen torde varit bra för Juve (om de inte lottas mot Real nu förstås).

Anförda av Chiellini var det ett starkt Juventus som höll undan och sällan lät Shakthar ta sig in i fortet. Med struktur och disciplin bärgades segern. Inget skådespel den här gången. Kanske var det den stundande semestern som fick Shakthar-spelarna att agera lite tamare än vanligt. Några var kanske redan på stranden i huvudet.

För Juventus var avancemanget till åttondelsfinalerna av enorm vikt. Det innebär nya miljoner (som kan användas på nyförvärv) och det innebär större marknadsvärde för klubben.

Nu är även Antonio Contes mardöm över. På söndag återfinns han på bänken mot Palermo. Även om Angelo Alessio har gjort det bra känns det lite som att Juventus har styrts av Fredo (John Cazale) och inte av Michael (Al Pacino).

ANNONS

Det är nu Juventus säsong börjar ta fart på allvar.

Publicerad 2012-12-06 kl 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto