Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Rösta på Serie A:s bästa spelare!

Då var det dags. Att rösta fram vem som är Serie A:s bästa spelare.

Jag kommer göra en personlig lista på de 50 bästa spelarna i Serie A, men jag tyckte det var lite tråkigt att bara mina åsikter skulle publiceras. Därför tänkte jag presentera två listor parallellt. Min lista och er lista. Min topp 50-lista och folkets topp 50-lista. Vem tycker du är bäst?

Så här går det till för att rösta!

Om ni vill vara med och rösta så mejlar ni in era 15 bästa Serie A- spelare till mig. Det är viktigt att ni rangordnar dem mellan 1-15 då spelarna får poäng därefter. Jag kommer därefter räkna ihop alla poäng. Obs! Man får bara ta med max fem spelare från samma lag! Om detta överskrids tar jag bort den sist placerade spelaren från det laget.

Man kommer kunna rösta i ungefär en vecka från och med idag (beroende på hur många mejl som kommer in). Jag säger till på bloggen när röstningen är över. Jag kommer presentera båda listorna någon gång runt nyår är det tänkt.

Vill ni vara med och rösta mejlar ni till mig på:
footballinfantil@gmail.com  – med rubriken,  Bäst i Serie A

Rangordna sedan dina femton bästa spelare t ex så här ….1. Andrea Bertolacci (Genoa) 2. Eros Pisano (Palermo)  3. Marco Andreolli (Chievo), 4. Victor Ibarbo (Cagliari)….osv.

Lycka till!!

Publicerad 2012-12-11 kl 10:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons