Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bästa utlånade spelarna

Vilka utlånade spelare har imponerat i Serie B den här säsongen? Jag har plockat ut de arton spelare som jag tycker varit bäst hittills.

Inom parentes laget spelaren spelar i just nu och därefter det lag som äger honom.

18. Federico Barba  (Grosseto/Roma)
Den unge försvararen har inte fått spela förrän på slutet men när han väl spelade visade han verkligen vilken talang han är. Här har Roma ett intressant framtidsnamn.

17. Federico Viviani  (Padova/Roma)
Började lysande men tappade sedan lite på grund av skador och sviktande form. Har mycket potential.

16. Diego Polenta  (Bari/Genoa)
Varit ordinarie som ytterback. Gjort det bra utan att glänsa. Ännu inte så vass som man förutspådde.

15. Gabriel Appelt Pires (Pro Vercelli/Juventus)
Varit en av få ljuspunkter i Pro Vercelli och fått spela mycket. Måste dock höja sig lite mer om han vill ta en plats i Juventus trupp nästa säsong.

14. Masahudu Al-Hassan (Novara/Genoa)
Ytter som blivit ordinarie i Novara och även varit en av lagets bättre spelare trots sin unga ålder. Med tanke på  Genoas brist på vassa yttrar är det lite märkligt att ghananen inte fått chansen.

13. Gianmario Comi (Reggina/Torino, Milan)
Inte varit någon jättesuccé men har successivt blivit bättre och bättre och gjort sex mål. Får värdefull speltid.

12. Cristiano Biraghi  (Cittadella/Inter)
Utlånad av Inter och har både tagit en ordinarie plats och imponerat i backlinjen. Känns inte som Inter-material ännu men definitivt som en Serie A-spelare inom kort.

11. Moussa Konè (Varese/Atalanta)
Började strålande med suveränt mittfältsspel och gjorda mål. Har inte lyckats hålla den höga nivån hela vägen men känns som en spelare som Atalanta kommer ha kvar i truppen nästa säsong.

10. Boadu Maxwell Acosty  (Juve Stabia/Fiorentina)
Har inte gjort speciell många mål men har imponerat med sin kombination av snabhet, styrka och funktionella teknik. Fortsätter han så här samt börjar gör afler ml kommer Viola ge honom en chans snart.

9. Marco Fossati (Ascoli/Milan)
Blivit bättre och bättre. I måndags var han kanske planens bäste mot Brescia och gjorde även mål. Har fin teknik och god spelförståelse och nu får han värdefull rutin.

8. Francesco  Bardi (Novara/Inter)
Ordinarie  både i Novara och U-21 landslaget. Haft en tuff höst emellanåt som hela laget men har lyft sig på slutet och ändå bevisat att han är en av Italiens största målvaktstalanger.

7. Niccolo Giannetti  (Cittadella/Siena)
Giannetti har gjort mini-succé med en fem mål och fräckt anfallsspel i överraskningslaget Cittadella. Giannetti är lite av en Beppe Signori-typ och har redan visat att han är värd att hålla ögonen på.

6. Dejan Lazarevic  (Modena/Genoa)
Snabb ytter som blivit given i Modenas startelva. Skapar mycket på sin flank med fräckhet och rivighet. Borde få chansen i Genoa nästa säsong.

5. Agon Mehmeti (Novara/Palermo)
Svensken rivstartade sin Novara-karriär med ett hat-trick men svalnade lite när hela laget hade en svacka. Gjorde mål senast mot Bari. Om han är en del av Palermos framtid låter jag vara osagt men han håller på att bygga upp ett gott rykte i Italien med sina insatser. Sex mål hittills.

4. Dieo Farias (Padova/Chievo)
Varit Padovas giftigaste anfallare den här säsongen. Har farten och tekniken att förvirra motståndarna. Skulle defintivt kunnat vara med i Chievos anfallsrotation den här säsongen.

3. Raman Chibsah (Sassuolo/Parma, Juventus)
Varit överraskande bra. Dynamisk mittfältare som blivit mycket uppskattad i Sassuolo. Parma fick halva delägarskapet från Juventus i somras. Känns redo för större uppgifter inom kort.

2. Nicola Leali  (Lanciano/Juventus)
Varit mycket bra trots att Lanciano inte gått så bra. Har ställts på prov då han ofta fått mycket att göra under matcherna och har klarat av det strålande. Är nog inte långt ifrån klivet till Serie A.

1. Richmond Boakye (Sassuolo/Juventus)
Är alldeles för bra för Serie B. Gör mål och är ständugt sylvass för serieledarna Sassuolo. Men detta är något som Sassuolo, Boakye och Juventus alla tjänar på. Sassuolo kan gå upp, Boayke bygger upp sitt självförtroende och Juventus vet att han får mycket speltid (gentemot om han skulle lånats ut till en klubb i Serie A). Den här killen kan gå långt.  Riktigt långt.

Publicerad 2012-12-19 kl 11:09
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons