Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lottat och klart

Lorenzo Medici

Nu är det lottat och klart.

Juventus vs Celtic
På papperet var Celtic ett av de lättaste lagen som Juventus kunde få. Även om skottarna kan vara tuffa att är Juventus det klart bättre laget. Juve tar sig vidare.

Milan vs Barcelona
Det kan ju inte bli tuffare än så här. Milan slipper i vilket fall all press i detta möte då ingen lär förvänta sig att de ska ta sig vidare. Det känns som pm just det kan vara Milans största chans. Det vill säga ändå en rätt liten sådan chans. Ska dock bli kul att se El Shaarawy springa runt på Cam Nou.

Lazio vs Borussia Mönchengladbach
Mönchengladbach är ett bra lag och detta kommer bli jämnt misstänker jag. Om Lazio är på topp tror jag dock att de är det bättre laget. Klose sänker tyskarna?

Annons

Inter Vs Cluj
Rumänerna är knappast något dussingäng och gjorde ett bra gruppspel i C.L. Gissar att Inters avancemang hänger mycket på hur mycket Inter satsar på turneringen och vilken form de är i. Inter är i grunden det bättre laget men att ta sig vidare kan bli knepigt.

Napoli vs Viktoria Plzen
Fick en lättsam lottning med tanke på vad man kunde ha fått (bl a Chelsea, Lyon). Jag hoppas att Napoli satsar hårt på turneringen då jag tror man skulle kunna gå hela vägen. Men hittills har Mazzarri och Napoli inte haft något jätteintresse av Europa League. Kanske annorlunda nu när det är utslagning? Plzen ska i så fall vara ett lag man vinner över utan större problem.

Publicerad 2012-12-21 09:17

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto