Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Höstens floppar

Lorenzo Medici

1. Alexandre Pato (Milan)
Skadad, några misslyckade inhopp, skadad igen, nån missad straff och håglösa insatser och skadad igen. Tålamodet har varit långt hos Milan. Nu verkar även deras ha tagit slut. Säljs i januari?

2. Matias Silvestre (Inter)
Värvades som en startman men har knappt fått spela. När han väl gjort det har han varit usel. Har inte klarat av omställningen till ett topplag.

3. Lucio (Juventus)
Anlände i hopp om att Juventus skulle få en förstärkning till sin trebackslinje. Ett halvår senare vet att vi det inte blev så. Fyra matcher och rivet kontrakt. Tillbaka i Brasilien. Något som borde ha skett redan i somras.

4. Pablo Armero (Udinese)
Har nästan tappat all den fart och form han hade för något år sedan. Har gått från att vara en 10-miljoner euro-man på transfermarknaden till att knappt platsa i Udinese längre.

Annons

5. Dorlan Pabon (Parma)
Skulle bli den nye Asprilla i Parma. Har snabbheten men väldigt lite annat. Dålig spelförståelse och tekniken hänger inte med hans fart. Återvänder till sydamerika i januari?

6. Alvaro Pereira (Inter)
Värvades för dyra pengar och har inte levererat som man hoppats. Mycket energi men har inte bidragit med någon större offensiv kraft. Positions-frågetecken.

7. Kevin Prince Boateng (Milan)
Har haft en jobbig höst där hans status sjunkit och hans identitet omvärderats. Gått från hårdskjutande och dynamisk vass Zlatan-följeslagare  till  en spelare som mest löpt omkring i ett återvändsgränd på ett halvår.

8. Sotiris Ninis (Parma)
Jag har aldrig sett storheten hos Ninis och varnade innan säsongen för fiasko. Nu kan vi nog bekräfta den tesen. Fått spela sporadiskt och när han gjort det har varit tämligen menlös.

Annons

9. Arvelao Rios (Palermo)
Jag har alltid tyckt att Rios är en sämre variant av Gargano och förstod aldrig riktigt varför Palermo så envist ville ha honom. Under hösten har visat att Palermo inte behövde honom.

10. Facundo Parra (Atalanta)
Värvades med stora lovord från sportdirektör Marino men argentinaren har mest hållt till i italienska cupen. Verkar inte vara den anfalls-värvning man hoppades att man gjort.

 

Publicerad 2012-12-26 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto