Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

2ndra drömmen om Kaka

Drömmen om Kaka har återvänt till Milans nätter. Den förlorade sonen som skulle kommit i somras men som inte kom. Han som troligen var Gallianis mister X, han som skulle sätta fart på biljettförsäljningen. Han kom aldrig.

Nu är en annan tid och en annan situation. Ett Real Madrid som är mer desperat att bli av med honom. En Kaka som inser att han aldrig kommer bli en stor del av Real Madrids historia.

Och kanske är det en Kaka som drömmer sig tillbaka till Milanello och till den tiden då han härskade över San Siros gräsmattta. Kanske är det dit han vill igen. För att få igång karriären.

Jag tror att Milan kommer göra allt för att ta chansen den här gången. Jag tror att Kaka är redo att sänka sin lön för att få chansen att återvända och jag tror att Real Madrid vill hitta en bra lösning.

Jag tror att Kaka kommer att spela i Milan den här våren.

***

Det firades nog rejält i Neapel igår. Beskedet om att deras poängavdrag på två poäng har annulerats och att både Paolo Cannnavaro och Gianluca Grava har frikänts mottogs med öppna armar. Nu kommer Napoli verkligen ta upp jakten på Juventus.

Eftersom jag inte har något material att studera har jag svårt att urskilja vad som är rätt och fel när det gäller spelskandalen. Så många misstänkta matcher och troligen så många riggade matcher. Det som blir olyckligt är att det dras och ges tillbaka poäng mitt under pågående säsong. Men gissar att det är svårt att hinna allt på en sommar.

***
Borde inte Massimo Moratti åka ner själv till Argentina och krama om Juan Quintero och bara tala om för honom: -Det är dig vi vill ha.

Så mycket mer tror jag inte det behövs. Han vill till Inter, det är de som måste visa att de vill ha honom. Inte dra ut på tiden och låta andra hinna före. Varför skulle de insistera på att köpa colombianen? Nattens mål mot Argentina är bara en av de många orsakerna:

[youtubeplay id=”rtrAfbWENrc” size=”medium”]

Annars talas det om Mattia Cassani som plan B om inte Schelotto-affären går i lås. Herregud. Rocchi och sedan Cassani. Mauri Icardi till sommaren är ljuvligare musik.

***

Zdenek Zeman
spelade med trebackslinje i onsdags mot Fiorentina! Jo det är sant! På grund av alla skador spelade han med en trebackslinje med Castan-Marquinhos och Burdisso. Roma vann och höll nollan. Vad Zeman tyckte? Att han inte gillar trebackslinje alls.

I ärlighetens namn gjorde Roma ingen fantastisk match även om försvaret var bra. Däremot var det skönt för Mattia Destro att göra mål och bli matchvinnare. Han gjorde ett kopiöst jobb längst fram. Många ifrågasätter hans talang och skriker högt om att han är överskattad. Jag har också kritiserat hans impotens framför mål den senaste tiden men jag hävdar fortfarande att han är värd sitt pris och att han kommer bli en av Serie A:s bästa anfallare inom kort.

Fiorentina hade en del chanser och en del oflyt men spelet är inte detsamma som för någon månad sedan. Det klickar inte. Stevan Jovetic har inte kommit igång sedan skadan och David Pizarro saknas. På söndag krävs en uppryckning, annars är risken stor att det blir tredje raka förlusten när Napoli kommer på besök.

***
Ruben Olivera är mer eller mindre klar för Genoa….något som Gaetano D´Agostino också är för Pescara….både Napoli och Parma jagar Josip Radosevic……Igor Budan är på väg att skriva på för Atalanta som även kan värva Marco Sampirisi…….Paulo Barreto är officiellt klar för Torino……och Marcelo Larrondo till Fiorentina lär bli det snart också…..medan Nicola Pozzi kan gå till Siena….både Sampdoria och Parma vill ha Stefano Lucchini…..det finns en chans att vi kan få tre nya svenskar i Serie A, Pontus Jansson (Parma), Jiloan Hamad (Lazio) och Alexander Farnerud (Pescara)….Hoppas!!

 

Publicerad 2013-01-18 kl 11:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons