Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

15 eventuella sommarövergångar

Radja Nainggolan

ANNONS
Var redan i januari på väg till Napoli och troligen kom man överens om att återuppta kontakten i sommar. En övergång som lär bli av om inte något annat lag kommer och bjuder mycket stora summor.

Mauro Icardi
Inter ryktas redan ha gjort klart med Icardi. Jag skulle kanske inte gå så långt men troligen ligger de väldigt bra till. Icardi vill säkert till Inter med tanke på det stora antalet argentinska spelare i klubben. Inter kommer behöva lägga upp minst 15 miljoner euro om man inte lägger spelare emellan. Något som Inter säkert kommer försöka med.  Silvestre kanske?

Leandro Damiao
Om Napoli skulle sälja Cavani, vilket inte är omöjligt, kan denna brasse ligga bra till som hans efterträdare. Damiao har, om än inte lika bra, lite samma typ av kvaliteter som Cavani och skulle kunna vara en vettig ersättare. Kommer säkert kosta 15-20 miljoner euro.

ANNONS

Angelo Ogbonna
Storklubbarna kommer slåss om hans signatur i sommar, var så säkra. Milan är en uppenbar aktör i Ogbonna-jakten då de verkligen behöver en klippa längst bak. Men även Roma känns som ett lag som skulle må väldigt bra av den italienska landslagsbackens tjänster. Men vad händer om t ex PSG och Manchester United lägger sig i? Har de italienska klubbarna verkligen råd då?

Pablo Osvaldo
Har varit upp och ner i sina insatser och är för ofta ett orosmoment. Lämnar kanske Roma i sommar. Vilka är intresserade? Någon klubb i Primera division?  Fiorentina? Har nog sänkt sitt värde något med sin lite opålitliga spelstil.

Paulinho
Har länge varit på Inters lista men troligen tröttnade man på att vänta och värvade Kovacic istället. Inter har säkert inte helt släppt brassen men Paulinho själv verkar vänta på bud från PSG eller någon Premier League-klubb, annars hade han nog redan varit en Inter-spelare. Kommer troligen inte till Serie A i sommar.

ANNONS

Davide Astori
Jag har svårt att tro att han spelar i Cagliari nästa höst. Milan, Napoli eller Roma?

Stevan Jovetic
För ett kvartal sedan ville Juventus och Manchester City desperat ha honom. Hans svaga form kan ha lugnat intressenterna något. Men vad händer om hans klena spel fortsätter. Hur förändras förutsättningarna och hans framtid då? Kommer priset sjunka och därmed göra Fiorentina mindre villiga att sälja? Vill Jovetic kanske ta revansch och stanna ett år till? Eller gör det honom mer sugen på att lämna? Hur det än blir lär Jovetic bli en sommar-såpa på marknaden….igen.

Ciro Immobile
Juventus äger halva ägarskapet och Genoa andra halvan. Mycket kommer handla om hur gärna Juve själva vill ha honom men min känsla att de kommer satsa på andra spelare. Vilket innebär att han kanske varken spelar i Juve eller Genoa nästa säsong utan i Napoli. Om de säljer Cavani är det inte omöjligt att man vill köpa två starka anfallare för att täppa igen hålet efter “Il Matador”. Icardi är en spelare man vill ha men han är på väg till Inter. Därför kan Immobile bli deras förstaval. Tanken att koppla ihop honom med Insigne igen lockar säkert både Napoli och Immobile själv.

ANNONS

Modibo Diakité
Blir kontraktslös i sommar och även om det inte är någon stjärnförsvarare vi pratar om kommer alla toppklubbar i Italien bråka om honom eftersom man får en duktig back gratis. Har dock en känsla att Diakité även vill sondera terrängen hos utländska klubbar.

Fabrizio Miccoli
Hans kontrakt går ut med Palermo i sommar och han har ännu inte skrivit på någon förlängning. Det är inte omöjligt att han till slut gör det eftersom han känner sig så pass bunden till klubben. Men kan den senaste turbulensen i klubben fått honom på andra tankar? Och vad händer om Palermo åker ur? Är det dags att avsluta karriären i hans kära Puglia och Lecce?

Edinson Cavani
Känslan är att Napoli inte kommer kunna behålla honom om rätt summa läggs upp. Real Madrid? Manchester City? Chelsea? PSG? Troligen bara de som har råd.

ANNONS

Vladimir Weiss
Har stundtals imponerat med sin dribblingsförmåga och kvickhet. För mig är talangen uppenbar och han känns som en sådan spelare som skulle bli ännu bättre och mer koncentrerad i ett större lag. Inter? Fynd-varning.

Juan Quintero
Känns lite bortglömd eftersom han varit borta i Sydamerika på U-20-turnering för sitt Colombia. Gör inga misstag, Quintero var en av  turneringens bästa spelare (om inte den bäste) och har bara stärkt sitt transfervärde. Problemet för de italienska klubbarna är att han nu är mer känd för andra europeiska toppklubbar. Men Inter har en viss Ivan Cordoba i rockärmen….

Andrea Poli
Juventus var snuddande nära att köpa halva delägarskapet av Poli under januari. Finns inget som pekar på att de inte skulle återuppta den övergången i sommar. Poli lär bli en Juventus-spelare i höst.

ANNONS
Publicerad 2013-02-14 kl 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto