Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alltid Balotelli

Lorenzo Medici

Alltid Balotelli. Igår mot Parma gjorde han mål igen, på frispark den här gången. En bra slagen frispark som jag tycker Pavarini kanske borde ha varit bättre med på, men faktum kvarstår, han har nu gjort fyra mål på tre matcher och Balotelli var matchens matador igår igen. Parma och oftast Andrea Coda hade problem att hålla reda på Balotellis styrka.

Igår fick han ta emot mycket stryk och detta är någonting han måste lära sig att hantera, för det kommer fortsätta. Så svårstoppad är han. Men de största spelarna klarar det. Det tror jag att Balotelli också kan.

Annars gjorde Milan ingen vidare match, Parma var spelmässigt minst lika bra men hade svårt att vaska fram farliga chanser. I sådana här matcher blir Balotelli avgörande, det är det han värvats för.

Den typen av vapen kommer Milan att behöva nu på onsdag.  Men kanske går det lika bra med en faraon och en Niang. Och om inte annat, ett fullsatt San Siro räcker en bra bit.

Snart får vi se.

Annons
Publicerad 2013-02-16 11:13

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto