Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dagen D

Lorenzo Medici

Rädslan att förlora var större än viljan att vinna på Sicilien. Palermo och Genoa spelade 0-0 och matchen innehöll väl framför allt två moment att plocka fram. 1. Sebastien Freys kanonräddning på Mauro Bosellis friläge. Där räddade fransmannen matchen för Genoa.
2. Salvatore Aronicas något märkliga utvisning. Med ett gult kort i bakhuvudet rusar man inte in i ofarlig situation på det sättet.

Palermo ligger nu riktigt risigt till poängmässigt. Men framför allt är spelet för dåligt för att tro att de skulle kunna komma ikapp. Ärligt talat är det ännu sämre med Malesani.

***
Annars är det ju dagen D. Derbydags mellan Inter och Milan. Betydelsen är stor, den så viktiga tredjeplatsen står på spel. Är Milan möjligen lite överdrivna favoriter? Den fantastiska segern över Barcelona kan ha dolt de rätt svaga insatserna mot Parma och Cagliari. Eller är man så  bra som sin senaste match?

Nej, varje match är en ny unik historia som ska skrivas. Mycket fokus lär hamna på Mario Balotelli. Hemvändaren på “fel” sida. Tack och lov verkar förhandsuppgifterna tala för att  Inter-supportrarna ska bua ut honom och inte köra apljud. Skillnaden är fundamental.

ANNONS

Men vi har även Antonio Cassano på andra sidan som också löper risken att visslas ut. Derbyt kanske också kan svara på om det äntligen släppt för Boateng? Om det blir Kovacic derby? Vilket försvar som håller bäst?

Personligen är kommer jag följa två andra spelare lite extra. Riccardo Montolivo och Fredy Guarin.Montolivo har verkligen tagit Milan i sin hand och inte släppt den. Han har varit ruggigt bra i ett par månader nu och mot Barcelona var han fantastiskt bra. Han är en nyckelspelare för Milan.

Precis som Guarin. Tvåmålsskytt mot Cluj. Han är lite  för ojämn men när colombianen är på topp har han få övermän på sin position i Serie A, jag misstänker att Inters öde ligger mycket i Guarin fötter ikväll.

Låt derbyt börja!

Publicerad 2013-02-24 10:39

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto