POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Hetsigt på Marassi

Milan vann över Genoa och är nu obesgerade i tolv raka matcher Plötsligt finns andraplatsen inom räckhåll. Men segern igår var ingen promenad i parken och atmosfären var hetsig.

Det haglade straffsituationer och är jag snäll så säger jag att Genoa skulle åtminstone haft en straff. Personligen tyckte jag att handsen på Niang var den som kändes mest tydlig. Men alla situationer var rätt svåra, som handsen på Zapata, Niangs knuff på Granqvist, Bertolacci och Bovo kunde och borde kanske haft röda kort.

En som däremot fick rött kort var Kevin Constant. Jag hade en gång en lagkamrat, en jätteshysst kille, ödmjuk, talangfull och väluppfostrad. Sedan kom han tillbaka efter ett sommarlov helt förändrad, arrogant, uppblåst och hetsig. Som att han börjat ta otillåtna piller. Så kändes Kevin Constant igår. En ny sida som visades. Visst var Bovos fällning onödigt ond men Constants beetende efteråt blev i det närmaste pinsamt.

Men mitt i allt tumult fanns också ett galet snyggt mål av Giampaolo Pazzini där han laddade en kanon fastän han var halt och där hans efterträdare (Pazzini tvingades kliva av efter målet) Mario Balotelli golfsvischade in tvåan efter en fin framspelning av Zapata.

Jag tyckte nog att Ballardini skulle kunnat startat med någon av inhopparna Jorquera, Immobile och Jankovic. Jag tyckte nog Andreas Granqvist var bäst i Genoa men bäst på plan var Cristian Zapata, han har verkligen växt ut till gammalt Udinese-slag på sistone.

Milan dansade lite turligt mellan minorna på Marassi, blev något skadeskjutna, men tog sig ur med tre poäng i behåll. Och jakten på andraplatsen är verkligen på allvar.

Publicerad 2013-03-09 kl 10:16
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå